Selamlar

Ben amatör Linux Kullanıcısı ve amatör bir webmasterım genellikle vps ihtiyaçlarımı yabancı firmalardan karşılarım birden fazla aracı olmadan daha uygun fiyata daha yüksek kapasite alıyorum bu hem benim mali açıdan etkilemiyor hemde tam verim kullanıyorum

Benim sistem bazında takıntım yok amacım kendimi geliştirmek ve hedefime koyduğum şeyleri öğrenmek buna bağlı olarakta pek çok firma ile çalışıyorum şu an en çok kullandığım fazla ismi duyulmamış güzel bir vps hosting firmasıyla bir yıl götürüyorum

Linux konusunda az buz bilgisi olan için en basit bir vps bile canavara dönebileceğini söyleyebilirim

21 Ocak 2013 DMEhosting.com firmasından bir adet vps kiraladım.Vps özellikleri 2 gb ram 100 gb hdd 3 tb tarafik amerika birleşik devletleri lokasyonluydu centos 5.5 32 bit sipariş etmiştim

Malumunuz siteye üye oldum kullanıcı bilgilerini girdim firmanın beni telefonla araması sonucunda ingilizce güvenlik kodunu doğruladım sonra ödeme yapmak için paypala girdim ödemeyi yaptım yağni diğer firmalarda nasılsa sistem aynısı site teması script pek çok benzeri siteninkindendi zaten herkez aynı temayı kullanıyor

Normalde avrupa merkezli firmalarda ödeme yapınca hemen bilgileriniz gelir mail hesabınıza ancak benim gelmedi

Normaldir işleri vardır dedim ancak bekledim fakat gelmedi artık ertesi gün gelir diye yattım uyudum ancak ne gelen var ne giden sitedeki hesabıma girdim ödemem beklemede görünüyor bir yanlışlık olmalı diye düşündüm çünkü paypal ödeme yaptığıma dair bana mail atmış 2006 beri paypal kullanıcısıyım sonra firmaya ödeme kanıtımın renkli tarayıcıda taranmış şeklini paypal ödeme id bilgilerimi herşeyi yolladım sonra ertesi gün 22 Ocak oldu ne gelen var ne giden sonra her zaman yaptığım gibi paypala itiraz bildirimi açtım malumunuz paypal sanal ürünlere garanti vermiyor ancak sanalda olsa dolandırıcılık yapıldığını düşünüyorsa ozaman hesabı ıptal edebiliyor satıcının paypalla görüştü irlandadaki Türkçe servisinde çok nezih ve zekice konuşan bayan oparatör le sohbet ettim derdimi anlattım bana itiraz etmemi söylediler

Ben itiraz için paypala açınca baktım firma bana hesabı yollamış vay dedim sonunda anladılar bu esnada DMEhosting ile mail trafiğinide bırakmıyorum yani 11 dolar diye kar edeyim dedim daha fazla zamanımdan oldum yanlışlık çözüldü düşünerek hesabı aldım Linuxta kullanacağım uygulamaların kurulumlarına başladım denemelerimi yapıyordum

Bu esnada itiraz isteğimi kapattım çünkü ürünü aldım

23 Ocak 2013 itibariyle kullanıma başladım ki akşam üstü vps girim derken bir baktım hesabım askıya alınmış sebebi ise ödeme yapmadığım için oysa ödemeyi yapmışım

Anlicanız firma itiraz ibrazından yırtmak ve vps vermemek için takla parande hatta amuda kalkmayı düşünmüş her türlü dansözlüğü yapacak gözü karalığa erişmiştir

Ben normalde 6 avroya 50 gb vps alıyordum insan oğluyuz aç gözlüyüz 100 gb olsun dedik elimizdekinide kaybettik ama artık bilmediğim yerden heleki saat farkı olan bir ülkeden asla vps almicam

DMEhosting.com beni dolandırmış oldu arkadaşlar 11 dolarımı iç ettiler ben yandım başkalarıda yanmasın hiç bir kişi yardımcı olmuyor ingilizce bilmeniz yetmiyor

İşin aslı böyle ben böyle bir sıkıntı yaşadım diğer arkadaşlarında sıkıntı yaşamamsı için dmehosting.com uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

Yarın saat 09:00 paypal Türkçe servisimizi arayıp dolandırıcılık ibrazında bulunacağım ve gidip şimdi sürekli alışveriş yaptığım yerden yeniden vps alacam

Daha önce AWSOMERDP de paramı iç etmişti onunlada böyle bir sorun yaşamıştım

Herkeze bol kazançlar

Samsundan iyi akşamlar