Jquery adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam o zaman otamatik vitesli arabalar kalksın piyasadan değilmi ? Herkes Manuel Vitesli arabalar kullansın değilmi derin düşün anlarsın zaten senin imzandada wordpressin logosu var sana ait olmayan. eleştri yaparken eleştireye hazırlanmalısın bence
Nasıl yani şimdi ben kalkayım yıllardır var olan wordpress logosunu kendime has bir şekilde yeniden tasarlayıp imzama o şekildemi koyayım ? Ne diyosun hocam sen bi kendine gel silkin yahu

BEN Hazır objeler kullanmayı diyorum siz diyorsunuz ki seninde imzanda hazır obje var eleştiriye açık ol ya var olan logoyu nasıl değiştireyim hangi akıla hizmettir bu ? Ve imzamdaki logoyu ben yaptım dedim mi herhangi bir yerde ? hayır.

Ve son olarak konuyu açan arkadaşıma yada abime herneyse diyorum ki ;
Hazır objeler kullanmayın hocam eğer çizim kabiliyetiniz varsa öncelikle kağıt kalem üzerinde kendinizi geliştirin daha sonra araştırmalar yapın pen toll aracını kullanmayı öğrenin ve geliştirin.

Eğer kaynak bulamazsanız ben size her daim yardımcı olacağım ama sakin ha sakın hazır objeler kullanım " ben logo yaptım, bu benim ilk logom " demeyin işte o zaman hem kendinizi hemde beni köreltirsiniz

Hayırlı günler dilerim.