Bu soruma karşılık;

Mesut78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
1.08 den 1.09 versiyona yükseltirken 3. adımda Log: bölümü çıkıyor ve şu hata yazıyor.

Hata oluştu : Column names in each table must be unique. Column name 'CountryId' in table 'dbo.Billings' is specified more than once. Sql :
ALTER TABLE [dbo].[Billings] ADD [CountryId] [int] NULL
Script Çalıştırılıyor dosya: D:\inetpub\xxx.com\www\install\Scripts\1.09\upgrad e.sql

yardımcı olurmusunuz lütfen.
@imaster şöyle bir cevap vermişti;

imaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar mesut bey uzaktan sql sunucunuza erişip oradan script çalıştırırmanız yeterli olacaktır. Site üzerinden gerekli yetkiler yok ise script çalıştıramazsınız.
bu cevaba istinaden hosting firmama ilettiğimde db yi silip tekrar kurulum yapmamı istediler. bunun üzerine db üzerinde binlerce ürün olduğunu db yi silersem o ürünlerin tekrar eklenmesinin ne demek olduğunu bildirdim ve başka bir çözümü olmalı dedim. Bunun üzerine şöyle bir cevap verdiler;

Belirtmiş olduğunuz işlemde, veritabanınızı silmeniz halinde, ürünler tamamen silinecektir. Fakat diğer türlü scripti çalıştırabilme ihtimalimiz bulunmamaktadır. Dilerseniz proticaret firmasına alınan hatayı ileterek, ' sql sunucusunda dbowner yetkisi var fakat gerçekleştirilemiyor' şeklinde bir yazı iletebilirsiniz. İlgili öneriyi firmamızdan değil, yazılımı hazırlayan firmaya sunmanız daha sağlıklı olacaktır. Bilgilerinize sunarız.

@imaster hocam yardımınızı bekliyorum.