Bilo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birincisi; Asker arkadışınız değilim...
ikincisi; ara güncellemeleri sürekli yaptığını zaten yazdım, iyi okuyun
üçüncüsü; elinizin altında 10.000 sitelik bir veritabanınız varsa konuşun, yoksa kenardan izlemek faydalı olabilir
dördüncüsü; 15 gün konusunu bir deneyin isterseniz
ve beşincisi; sidik değil akıl yarıştırmaya çalışırsak herkes faydalanacaktır.
.

Birincisi : Beyefendi sizin askerlik arkadaşınız değil '' okuyun '' değil.'' Okursanız.'' diyeceksiniz.

İkincisi : 10.000 Bir veritabanı olan şahıs '' İnternetten anlıyor '' anlamına gelmez. 10.000 veritabanınızın olması önemli değil.10.000 Veritabanı olmayıpta konuşturma izni vermediğiniz şahısın eminim ki internet kariyeri sizden gelişmiştir.Çünkü ben sizi Ws'de '' ArAbEsK RaP '' sayfası sattığınız günleri bilirim ki biz o zaman size hiç bir kınama da ve hiç bir ukalalıkta bulunmadık.

NOT: Bir insanın lafı geçmesi için 10.000 veritabanının olması değil, Adamlığı ve prestiji önemlidir. (aklınız da bulunsun),

Üçüncüsü : O sizin askerlik arkadaşınız değil.Okul da arkadaşlar arasın da yapılan terbiyesizce olan laf cambazlığını lütfen okul da bırakıp buraya taşımayınız.

İsterseniz test edebilirsiniz... Sitenize verilmiş yüksek PR seviyesindeki (eğer varsa) bir linki kaldırtmayı deneyin.... bakalım PR seviyenizde bir düşüş yaşayacak mısınız... tabiki hayır (an itibariyle güncellemeye gelirseniz karışmam...zira bir sonraki güncellemeye kadar öyle kalırsınız )...

Mantıklı düşünelim arkadaşlar... google anlık PR kontrolü yapmıyor, yapamaz (en azından bugünkü teknolojik altyapı ile)... Her linke tek tek, an itibariyle elindeki formülü uyarlayacak olsaydı, ohooooo ... bu yüzden, değil 15 günlük, zamanlamayı doğru ayarlarsanız bir günlük link bile işinize yarar!!!... kaldıki ben, bir dizin sitemin PR güncellemesini yaptığım zaman bile saatlerimi alabiliyor...

neyse canım... ben sadece paylaştım... harmanlamak size kalmış
.
Birincisi : Google botları siteleri kontrol etsin diye yapmış beyefendi bir günlük link ile Google'u ve burada ki arkadaşlarımı kandıramassınız anca kendinizi kandırırsınız.

İkincisi : Burada ki arkadaşlarım sizin askerlik arkadaşlarınız değil '' neyse canım.. '' gibi laubali tavırlarınızdan sakınmanızı tavsiye ederim.

Üçüncüsü : Burada senin askerlik arkadaşların yok.'' düşünelim arkadaşlar '' değil. '' Biraz düşünürseniz '' demelisiniz.

Eveeeet... buda "üstüme gelen tüm arkadaşlara kapak olsun" demekten alıkoyamıyorum kendimi... resmi açıklama yapılmış ve ingilizce sitelerin %1.2 sinin etkilendiğini söylüyor... Kaç gün öncesinden size 4, 6, 7 seviyelerinde %2,5 oynama olduğunu yazmıştım... Şuanda bütün gecedir tüm sitelerim için tam güncelleme yapıyorum... yaklaşık 10.000 sitem güncellendiğinde tüm PR seviyelerindeki oynamaları istatistiki olarak yazarım.
saygılar
.
Birincisi : '' tüm arkadaşlara'' diyemessiniz burada ki arkadaşlarım sizin askerlik arkadaşlarınız değil.

İkincisi : ( "üstüme gelen tüm arkadaşlara kapak olsun" demekten alıkoyamıyorum kendimi...) Kendinizi alıkoymalısınız.Burası sizin ana okulunuz değil.O lafı ana okulun da arkadaşların arasında yaparsınız.Burada ki dostlarıma değil.Haddinizi bilerek konuşun lütfen.

Kendinize dev aynasın da değil , boy aynasın da bakarsanız gerçeği görürsünüz.

- Sitelerim de herhangi bir değişiklik olmadı.