Site adresi: http://www.nasilyapilirtarifi.net/ Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 100
Min. Arttırım: 20
Açık artırma bitiş: son teklifden 48 saat sonra biter.
Uygun teklif gelirse satma hakkım saklıdır. Hemen Al: 1750
Gelir: Reklam koymadım (2k'yı görmeden genelde reklam kullanmam)
Kategori, sitenin içeriği nedir: yemek tarifleri
Hit sayısı - PR değeri: aşağıda screen var , PR3
Banlı olduğu sponsor var mı: deneme amaçlı adsense koyuldu, herhangi bir banı vs. yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
* Şuan hostu değiştirdiğim için hitti ufak bir düşüş oldu, şuan kullandığım hostun serverında 288 site bulunmakta bu biraz sıkıntı oldu, değiştirme durumum olmadığı için şuan böyle kaldı, özel c class ip e geçerseniz büyük değişiklik göreceğinizden eminim.
Hit bilgisi;
Alexa;
* Tariflerin %75'i özgün yazıldı diyebilirim.
* 3-4 gün önce backlink çalışması yaptırdım, ordanda hit bekliyorum.
* Zaman ayıramadığım için satış yapıyorum, yoksa emek verdiğim bir siteydi satmak istemezdim.
* Arzu eden olursa özel yaptırdığım 2 adet eklentiyi 200TL karşılığında verebilirim, bu eklentilerin çok faydasını göreceksiniz...
Eklenti 1: gelen aramaları etiket olarak kayıt eder onaylarsanız ilgili yazıya ekler.
Eklenti 2: twitter ve friendfeed deki iletileri, istediğiniz yazıya istediğiniz iletiyi istediğiniz dk aralıklarla farklı iplerde kayıt eder çok özel bir eklentidir, detaylı bilgi isteyenler. pm. isteyebilir. eklentiler
açık kaynaktır.
* Teklif verip geri çekenlere -trader uygulanıp mod. ark.lara bildirilecektir.
* Ödeme alınmadan domain aktarılmaz, normal olarak.
* Bu bir satış konusudur, gereksiz postlar mod. arkadaşlara report edilecektir.[COLOR="Silver"]
Burdaki konunun devamıdır, o konuyu düzeltemediğim için yeni konu açmak zorunda kaldım. Son durum:
220tl ile başlayalım
370 tl. adsense durumu nedir? kullanıldı mı? adsense onayı var mı?
deneme amaçlı kullanıldı, herhangi bir sorunu yok
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:13:56 -->-> Daha önceki mesaj 01:11:41 --
Son teklif: