Biz normalde sarhosuz belki, ictikce ayiliyor olabiliriz. Atin olumu arpadan olsun diye bi laf vardir kardess bilirmisim bilmem. Seviyorum bu meretleri, bunlari kullaninca biraz olsun mutlu olup gulebiliyorum. İcen adamdan zarar gelmez yeter ki adabi ile icsin. Mezen bol, afiyet olsun kardes. Cek cennetlik govdeyee bakim bi de benim icin.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Atın ölümü arpadan olsun. Bilmemmi. Bende parka doğru geçtim biraz kaydıraktan kayıyom biraz sallanıyom. Önemli olan mutlu olmak. Ne yapıyorsam kendime yapıyom kime ne zararım dokunacak. Saolasın.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:05:39 -->-> Daha önceki mesaj 01:04:16 --
3 tane gökdelen görüyosan yan yana aha ora zeytinburnu tam altında da ben varım selam olsun.. maltepe derken bağdat caddesinin ora mı
Kültür tarafımı yoksa veliefendi tarafımı?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:06:23 -->-> Daha önceki mesaj 01:05:39 --
arkadaş pilot olmuş uçuyor
Alkolüyken direksiyona geçmiyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:07:14 -->-> Daha önceki mesaj 01:06:23 --
anlasak?
Tel batarya %15 başka sıkıntı yok şu an için
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:14:16 -->-> Daha önceki mesaj 01:07:14 --
Muhabbet olsun bari ben sorayım hadi ben sarhoş siz ayık.. Problem nerde???