teknoman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi oluyor öğretmenlere hak ediyorlar, daha da fazla haklarının elinden alınmasını düşünüyorum. Ben ilkokul 1. sınıfta okumayı öğrenemedim diye hocadan çok dayak yedim suçsuz yere. Ödev yapmazdım döverdi, heceleri okuyamazdım döverdi pislik kadın. Hemde öyle basit bir dövmek de değil sınıfın ortasında sürüklüye sürükleye döverdi, cetvelle felan kafama vururdu.

---
Bu arada adres varsa bende gelebilirim dövmeye ne zamandır bu öğretmenlerden intikamımı almak istiyordum
Üzülerek söylüyorum ki baya geride kalmışsınız hocam, artık öyle şeyler sık rastlanmıyor, hatta hiç yok. Her olayı kendi döneminde incelemek gerekir. Siz gelipte o zamanki dönemin düşüncesiyle şimdiki zamanda öğretmenleri cezalandırmanız mantık dışı bir şey olacaktır. Ki değiştiğini şöyle örneklemek isterim, ilkokulda 5'e kadar 7 öğretmen değiştirdik ve hiçbiri ne bana ne de sınıfımızdan birine kaba kuvvet uygulamadı. Eğitim hayatım sürecinde karşılaştığım en olumsuz hareket öğrencinin arkadaşlarının yanında küçük duruma düşürülmesiydi. Onlar da umursamıyordu ki bütün okula illallah dedirtmişlerdi yönetim dahil öğrencileri ve öğretmenleri.