Öncelikle tüm host firmalarına hayırlı satışlar dilerim. Sizlere yeni yapmakta olduğumuz bir girişim hakkında bilgi verip karşılıklı kazanç sağlamak için bu konuyu açtım. sadece bir kaç dakikanızı harcayarak konu hakkında görüş bildirirseniz sevinirim.

Twitter üzerinden tek bir tweet ile 1 milyon kişiye ulaşabileceğimiz bir sistemimiz var. Bu sistemi yeni açacağımız RADYO sistemine yönlendirmek istiyoruz. Kuracağımız sisteme zaten belli bir ücret ödedik. Yaptığımız hesaplar doğrultusunda yayında yayıncı varken ( bu yayıncılar twitterin en ünlü fenomenleri olacak ) anlık dinleyici sayısı 1500 ün üstünde olacak. öncelikle bunun için bir radyo hostu. daha sonrasında gün içinde siteye giren dinleyici sayısıda 3.000 kişi ve üstü olacak. buda aylık 90.000 kişi eder. bu rakamları nasıl bu kadar kesin söyleyebiliyorsun? diyeceksinizdir. sırf test amaçlı geçen ay biz böyle bir sistem kurduk. rakamları orada gördüğümüz için gönül rahatlıyla söyleyebiliyorum. zaten yayıncı arkadaşlar twitter fenomenleri bu arkadaşların hesaplarında 50 bin takipçi var. yayıncı arkadaşımız yayına girdiğinde zaten 1000 kişi dinlemeye başlıyor. Yani geniş ve detaylı bilgileri bize sponsor olmak isteyen HOST firması ile konuşabiliriz.

+1500 kişilik radyo hostu
+her anlamda sınırsızlık sağlayan bir site hostu

bu yukardaki iki sponsorluk için sitemizde firmanızın reklamını yayınlayabiliriz.

Konuya duyarlı olduğunuz ve sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. PM yoluyla dönüş yapabilir arzu ederseniz numaranızı bırakın ben arayayım.