Merhaba Cank kardeşim, Gokhan arkdaşımız burada yapıcı eleştirilerde bulunmuş gördüğüm kadarı ile ve lütfen bırakta yaptığı eleştiriler ile amacına ulaşsın yani karşıdaki şahıs yapısal olarak kendini geliştirebilsin(Yaptığı işte profosyonelliğe doğru adımlarda eleştiriler olmazsa olmazlardandır ...).

Siz ise "Çok bilmiş vb.." gibi cümleler ile rencide edecek ve özrü kabahatinden büyük kardeşim diyerek yaşsal büyüklüğünüzü dile getiriyorsunuz.Sizin büyük olmanız karşınızdakini rencide edecek sözlerde bulunmanızı gerektirmez ve haklılık payıda oluşturmaz.Siz çizginizde olunki başkasıda sizin çizginize saygı duysun aksi takdirde emin olun çizgiler karışır, karışmış bir ortamda kaos "Ben geldim" der ...

Arkdaşımızın çalışmaları gelişmeye yönelik kendini geliştirme anlamında yeniliklere başvuruyor gibi görüyorum Logo yapmaya çalışmaktan arayüz çizimlerine geçiş görüyorum inceliyor bakıyor zaman ve efor harcıyor.

Alkışlıyorum emek ve eforuna ve Cank kardeşim emin ol ki bu efor ve emeğin belkide bir sahibide Gokhan arkdaşımızdır onuda saygı ve sevgi ile tebrik ediyorum zira o olmasa eleştirileri olmuyacak eleştirileri olmasa çalışmalarda bulunan arkadaş kendini daha fazla geliştirmek için uğraşıda bulunmayacaktı.

Sözün kısası doğru yoldasın kardeşim çizimlerine devam et bol bol çalış ve bunları bizler ile paylaş:

Sevgiler saygılar ...
Aşkın Demir