Laf var icraat yok. Hani başbakan TS şampiyon olamazsa Trabzon'da oy kaybeder muhabbetleri dönmüştü. FB şampiyon olduğunda oldukça oy kaybedeceği söyleniyordu. Sonra mitingde Trabzon atkısıyla bu konuyla ilgili güzel bir açıklama yapmıştı. Aynen o hesap. Ağzı güzel laf yapıyor. Taraftarı nasıl tav edeceğini iyi biliyor.

Daum'u kovduğu zaman kendisinin bu kulüpten gitmesini istemiştim. Sonrasında şike soruşturması olunca tüm FB taraftarını arkasına aldı. Ama unuttuğu bir şey vardı. O taraftar onun şahsını değil FB Spor Kulübü başkanını destekliyordu. Ben de çok destek verdim. Bugün tekrar içeri alınsın tekrar çağlayan'a giderim.

Bu kulübe kattıkları tartışılmaz. Her zaman derim eğer rakipleri tarafından nefret edilen biri varsa o kişi her zaman başarılıdır. Aziz Yıldırım'dan senelerdir diğer takım taraftarları nefret eder. Hala da etmekteler. Fakat aksine Aykut Kocaman istifa ettiğinde yine en çok üzülen aynı kişilerdi. Demek istediğim yanlış adamın arkasında durup bütün kredisini tüketti.

Ha yeni başkan kim gelir bilemem ama gelecek başkan kesinlikle Futbol'a karışmamalı. Sadece başkanlık görevlerini yerine getirmeli. Ayrıca dünya üzerinden Fenerbahçe'yi çalıştırabilecek TÜRK HOCA yok..