Merhabalar;
WordPress ile ilgili her türlü sorunlarınıza çözüm, projelerinize destek olmaya çalışyoruz.
Wordpress ile ilgili kurulum dahil 7'den 70'e sizinleyiz.
Yaptığımız işler arasında;

Tema düzenleme,

Tema oluşturma ( İsteğe özel ),

Tema Clonlama,

Tema ve eklenti Türkçeleştirme,

Eklenti kurulumu ve yapılandırma,

Hata çözümleri,
v.b ...
Referanslar ve fiyatlandırma için PM İsteyiniz.
İletişim:
Skype & Mail : destek
@Erturktasarim.com
Web :
www.erturktasarim.com
Sabit Hat : 0 850 532 14 61
Gsm : 0 542 359 72 33
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Müşteri Yorumları :
işini tamamladı. Yeni iş verildi
iş verildi ve işin hakkını gerçekten verdi benim onca sıkıştırmalarıma rağmen iyi sabretti ve güzel destek verdi tavsiye ederim...
iş verildi ve işi hakkıyla yerine getirdi
Bir düzenleme işi daha yapıldı hızlı ve ilgili teşekkürler
Arkadaşla çalışma yapıldı.Çok sabırlı ve ilgili biri.
Wordpress karakter hataları düzeltildi taşıma işlemi yapıldı çok hızlı bir arkadaş kendisine teşekkür ederim
Wordpress siteyi düzenlettim başarılı bir çalışma yaptı arkadaş
iş alındı teslimat yaptı.işin ehli dir
hizmet alındı teşekkür ederim kendisine
ufak bir düzenleme işi yaptırıldı.
Wordpress tema yaptırdım. Çok temiz iş çıkardı. Bilgili, ilgili ve işine sahip çıkan bir arkadaş.
Projenizi sizinle birlikte düşünen, sizin düşünemediklerinizi size öneren ve know-how'ını azami derecede sunan paylaşımcı bir üstad olarak tanıdım.
İşlerinden büyük başarılar dilerim üstad. R10'un senin gibi temiz ve seviyeli iş yapan arkadaşlara ihtiyacı bir hayli fazla...
Sitemi wordpress'e aktardı. Temiz çalışan iyi niyetli bir arkadaşımız. Elinden geldiğince her sorunu çözmeye çalıştı. Tekrar teşekkürler.
Wordpress Sorunumu Halletti Teşekkürler İşin Ehli Bi Arkadaş
iş verildi ödeme yapıldı ... işini titizlikle yapan bir arkadaş gönül rahatlıyla çalışabilirsiniz.
Wordpress tema işi verildi. Sorunsuz Teslim aldım başarlı bir arkadaş.
Wordpress'de bir hatamı çözdü. Gerçekten işinde iyi biri.
iş teslim alındı. Gerçekten 7/24 ilgileniyor işiyle ellerine sağlık
Arkadaş çok ilgili ve bilgili kimsenin yapamadığını yaptı düşünmeden iş verebilirsiniz.
Wordpress kurumsal sitem için düzenleme ve geliştirme çalışması yaptırıldı. Çok başarılı ve bilgili birisi Hami bey. Gelecekte de inşallah kendisiyle çalışacağız.
herkese selamlar.
Sıfırdan wordpress tema işi verildi güzel iş çıkardı eline emeğine sağlık. Sorunsuz güvenle iş verilebilecek bir arkadaş.
Ödeme geçilip iş teslim alındı arkadaşa teşekkürler...
Bu adam 10 numara... İsteklerim bitmedi, ona bıt buna cırt dedim bıkmadan usanmadan elinden geldiğince herşeyi yaptı. Wordpress üzerine çalışabileceğiniz mükemmel bir insan
1 adet sorunsuz tema yaptırıldı. Teşekkürler.
10 numara hizmet arkadaş işini biliyor 5 dk da telefonda görüştük hemen işi çözdü
Ufak bir wordpress düzenleme işi vardı. Halletti sağolsun.
Premium tema düzenlemesi ve ekstra şablon tasarımları yaptı, işiniz ile gerçekten ilgilenen birisini arıyorsanız, gözünüz kapalı çalışabilirsiniz,
tekrar teşekkürler, başarılar,
İş verildi. Çözüm sağlandı.
İlgili arkadaş teşekkür ederim
çok kısa sürede sorun çözüme kavuşturuldu. Teşekkrüler.
Vallahi umduğumdan daha iyi bir logo hazırladı ellerine sağlık çok teşekkürler...
Tema editledi. Sorunsuz ve gününde teslimat için tşk
İşinin ehli insanlar profesyonel çalışıyorlar. Elinize sağlık 50 kategorilik yani 50 bannerlık iş yaptırılmış başarıyla geri dönüş yapılmıştır. Tekrardan teşekkürler.
Yeni projemize logo çalışmasını Ertürk tasarım a yaptırdım. Hami kardeş saolsun hem yardımcı oldu hemde güzel bir iş çıkardı. Aldığı ücreti hak ediyor.