Yanlış düşünüyorsunuz. Sebeplerini kısaca sıralamak gerekirse;

• Tek bir maçta 4 gol attı diye tüm sene harikalar yaratacak diye bi kesinlik yok.
  • Bu adam belki ligde iyi iş yapabilir ama avrupa liglerinde çokta iyi bi performans sergileyeceğini düşünmüyorum.
  • Gençlerbirliği madem çok akıllı transfer yapıyor aldıkları adamlar çok iyi neden hiç şampiyon olamıyorlar. Avrupada neden yoklar madem bu oyuncular akıllı transfer.
  • Bu adamlar anadolu takımları için gerçekten iyi fakat büyük kluplerle bir tutulamaz.

Büyük oyuncu alıyorsan bunun getiriside çok olur. Mesela Sneijderin GS'a ne kazandırır;

• Forma satışları çok büyük fark eder bu da aradaki bonservis farkını hemen hemen aynı olaya getirir. Şayet ben Sneijder in bonservis ücretinin tamamı olmasa bile %70 civarında forma satışlarından karşılanacağını düşünüyorum. Buda demek oluyor ki bonservis konusunda pekte bi fark olmayacak.
  • Bir diğeri kulübe daha kaliteli daha yüksek fiyatlardan sponsor teklifleri gelecektir.
  • Kalitesine bakacak olursak Şampiyonlar liginde bize büyük katkı sağlayacaktır.
  • Taraftarı sürekli stada çekecektir. Buda bilet satışlarında artış demektir.
  • Bu transferle birlikte tüm dünyaya bir kez daha adını duyurdu Galatasaray. Çok büyük reklamı oldu.

Yani bunlar daha da arttırılabilir o yüzden bir tutmamak lazım transferleri. Ha şöyle bişeyde var böyle büyük futbolcular risktir. Bekleneni veremezse eğer işte o zaman zarar söz konusu olur. Bekleneni verdiği sürece adama ödenen paralar fazlasıyla çıkartılır zaten.