$tanitim değişkenini soruyorsanız aşağıda, onun dışında hata vermiyor. ben if $ekle yapıp kontrol ettiriyorum eklenemedi hatası verdiriyorum.
Alıntı
<p><p> </p> <p>www.imaj-mt2.com</p> <p>-----------------------------------------------------------</p> <p>ÖZELLİKLER</p> <p>42 Lv başlangıç<br />----lvl ve para orta düzeyli abartı değil--------<br />99 Lv Son</p> <p><br />EFSUN ORANI %15 GELME İHTİMALİ %60<br />EFSUN ORANI %10 GELME İHTİMALİ %40<br />%10 YADA %15 DEN BAŞKA ORAN GELMEZ<br />Herkez Biran Önce yapıp sıkılmasın Emek ugraş olsun</p> <p>ZEKA GÜC ÇEVİK %12 SABİT</p> <p>HAYVAN ,ÖLÜMSÜZ - GÜÇLERİ %20 SABİT</p> <p>YARI İNSANLARA KARŞI GÜÇLÜ %10 yada %15</p> <p>MAKS HP 2K yada 3K SABİT</p> <p>KILIÇ, BIÇAK - %10 & %15</p> <p>... | [P] | KAHRAMAN ZALİM NPC Sİ</p> <p>ÖZEL HARİTALARA IŞINLANMA</p> <p>3 YOL SAVAŞI [BAYRAKLAR SAVAŞI]</p> <p>ÇELİK MUHO GİBİ 65 İTEM VE ZIRHLARI NPC DE</p> <p>RES GÜNDE BİR KERE ODA AKŞAM 22:00</p> <p>HAFTADA 1 KERE EVENT PAZAR GÜNLERİ 13:00</p> <p>------> DÖNÜŞÜM <------------------------------</p> <p>Çelikler ---> Mavi Çelige İnci ile Dönüşür</p> <p>BAŞKA ZIRH DÖNÜŞÜMÜ YOKTUR</p> <p>Silahlar -----> Tr Tipi Dönüşüm <br />Partizan ----> Yarı İnsana Dönüşür</p> <p>------------------------------------------------</p> <p>IŞINLANMA YÜZÜGÜ İLE öZEL HARİTALARA IŞINLANMAK MÜMKÜN</p> <p>24 SAAT GM DESTEGİ TİCKET SİSTEMİ AKTİFTİR</p> <p>%100 Türkçe 2013 SERVER FİLES!</p> <p>Tr Tipi Pazar! Tr Tipi Level Gösterimi !</p> <p>%100 Sorunsuz Game Dosyası !</p> <p>Ox'ta sorun Yok</p>