İşte o Tweetlerden Bazıları ;
Fikret Orman Sneijder'i ortak kullanmak için yarın görüşmeye gelecekmiş

#welcometogalatasaraywesleysneijder
dünyanın en iyi 5 futbolcusundan bırı galatasarayda kim yapıyo bu şakaları ya ünal aysal böyle pasta yapmayı nerden ogrendı???
Rakamın sırrı "3.5" Wesley Sneijder ile anlaşma 3.5 yıllık Yarın geliş saati 3.5 Fenerbahçe şu an 3.5!! #WelcomeToGalatasarayWesleySneijder
#WelcomeToGalatasarayWesleySneijder Bir Beşiktaşlı olarak kıskanmadım mı kıskandım, ama sonuçta futbol 11 kişiyle oynanıyor, hayırlısı...
#WelcomeToGalatasarayWesleySneijder diyerek güne başlamak süper bişeymiş bence sizde deneyin herkese günaydın mutlu haftalar

)
iki gün önce ırmak kazuk'a "evime yakınım" derken subliminal mesaj vermiş kerata #welcometogalatasaraywesleysneijder
Sabaha kadar yazsam bıkmam usanmam yorulmam #WelcomeToGalatasarayWesleySneijder
28 yaşındayım ilk defa pazartesinin gelmesini iple çekiyorum! #welcometogalatasaraywesleysneijder
Uzun zaman sonra çok güzel bir gece..Uyicaz uyancaz Sneijder gelcek

iyi geceler.. #WelcomeToGalatasarayWesleySneijder
Sımdı bız karsı karsıya pozısyonda gol kacırdı dıye sneıjdere mı kızcaz? Lukse bakar mısın bızde kı

) #WelcomeToGalatasarayWesleySneijder
açın gözlerinizi bakmayın şaşı Wesley Sneijder artık GALATASARAYlı...... #WelcomeToGalatasarayWesleySneijder
Wesley Sneijder GALATASARAY'da haberinden sonra Kadıköy'de bayraklar yarıya indirildi. #WelcomeToGalatasarayWesleySneijder
Aziz Yıldırım: Sneijder ile ilk önce biz görüştük dolayısıyla psikolojik üstünlük bizde.
#WelcomeToGalatasarayWesleySneijder
#WelcomeToGalatasarayWesleySneijder ben çilek sevmirem portakal daha eyidir
Başkanım Sen Buna Çilek demişsin Ama Bu Bildiğin Yanarlı Dönerli Meyve Tabağı

) #WelcomeToGalatasarayWesleySneijder
Gelirken gece görüşü olan gözlük getir biz kupaları karanlıkta kaldırıyoruz. #WelcomeToGALATASARAYwesleySneijder
#WelcomeToGalatasarayWesleySneijder Şimdiden söyleyim şampiyon olmayıp sevinenleri,stadı yakanları,istifa edip dönenleri görünce şaşırma.
Sneijder transferini hazmedemeyen herkese benden soda

#WelcomeToGalatasarayWesleySneijder
#WelcomeToGalatasarayWesleySneijder Zaten bir sürü Türk arkadaşı varmış. Türkçe kelime biliyormuş. Senin canını yerim canını