Önce biraz bütçe ayırın.

Tanıtım Yazısı Alın: Ama herkesin aldığı sitelerden almayın. Tanıtım yazısı ilanı açmış ama satamamış siteleri tercih edin.

Link Alın: Ama herkesin aldığı sitelerden almayın. Link satış ilanı açmış ama satamamış siteleri tercih edin.

Özgün Olun: Özgün içerikle orjinal içeriğin farkını araştırıp kavrayın. Her özgün içerik orjinaldir ama her orjinal içerik özgün değildir. Orjinal konu, zaten Google'da binlerce örneği bulunan bir konunun yeni cümlelerle tekrar yazılmasıdır. Özgün konu Google'da olmayan ya da çok az olan bir konudur.

R10'dan haberi olmayan webmasterları bulun, iletişime geçin. Onlardan tanıtım yazısı, link, reklam, kısaca ücretli veya ücretsiz ne alabiliyorsanız alın.

Sitenizin güncelliğini rakiplerinize göre belirleyin. Rakipleriniz ne kadar sıkıysa siz daha fazla sıkı olmaya gayret edin.

Adwords Keyword Tools'da site içeriğinizle ilgili keywordlerin tam ve geniş aramalarını yapın. Listeleyin. Buna göre içeriğinizi oluşturun.

Daha da olmuyorsa iyi bir SEO danışmanı bulun parayı bastırın. Paranın açamadığı kapı olmadığını unutmayın.