bende düşünüyorum 206 almayı fakat ilanda bir sıkıntı var... burada 2006 model yazmışsınız sahibinden de 2004. 2006 model bir araçsa bu fiyata çok zor. olabilecek son fiyatı yazarsanız ben ciddi alıcıyım. Antalya'dan geleceğim.
başlıkta 2006 model yazmışsınız hocam ilan linkinde 2004 diyor. Hayırlı satışlar.
Uyarı için teşekkürler, yanlış yazmışım sahibinden'e düzelttim.
Kişinin teli yazıyor arkadaşlar alıcıysanz bu konuları telden konuşmanız daha faydalı olur.
TEşekkürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:43:21 -->-> Daha önceki mesaj 23:39:34 --
bende düşünüyorum 206 almayı fakat ilanda bir sıkıntı var... burada 2006 model yazmışsınız sahibinden de 2004. 2006 model bir araçsa bu fiyata çok zor. olabilecek son fiyatı yazarsanız ben ciddi alıcıyım. Antalya'dan geleceğim.
Ek olarak:
http://www.sahibinden.com/peugeot-20...ting=price_asc
Burda benim aracım ile aynı yıl, km ve yakıttaki araçları listeledim. Benim fiyatımdan düşük olan 1 araç var onunda ön kaportası değişmiş. Diğer Araçlar 17500'den başlıyor.
Araç alacaksan mutlaka aklında bulunsun Ön kaportasında değişiklik ve tavanında boya olan araçtan uzak duracaksın.