Vovi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu forumda ki arkadaşların ekmeğine el uzatmadan açıklığa kavuşsun ozaman,kim bu yapan adamlar gösterin, burada da haksız bir kazanç varsa gitsin özel temalarını yaptırsın arkadaşlar oradan ? Madem bu işi yapmıyorsunuz bu kadar kesin beyanatınız nereden geliyor ?

Ayrıca komik olmayın;
Reklam ajanslarında çalışanlar ( komi ve ara personel dışında ) telaffuz ettiğiniz meblalara trajedi gözüyle bakarlar. Profosyonel demiştim ama net anlaşılamamışım
Saygılar sevgiler.
Arkadaşım neyin peşindesin yada yazdıklarım neden seni bu kadar etkiledi bilmiyorum sadece yazdıklarımı bir bilemedin iki kere daha şöyle sakince öncesinde derin nefes alarak oku istersen ve mümkünse benimle birşeyler yarıştırmayı bırak serbest piyasa ekonomisindeyiz tamam ama bir tema için 2500 lira istemek ne kadar makul bunu size bırakıyorum ha komple sistem yazılıp tasarlanıyorsa susarım ayrıca ben kimseyi haksız kazanç sağlamakla suçlamadım herkes emek veriyor emeğinin kendince karşılığını istiyor hesabına uyan yaptırır uymayan yaptırmaz orasıda beni ilgilendirmez tema güzel evet gupse denen firma yada kişileri tanımıyorum bile ama benim ilk mesajdan kastım forumda 300-400-500-600 gibi rakamlara gerçekten harika işler çıkaracak bir sürü arkadaş mevcut benim vurgulamak istediğim buydu ama gereksiz yere komplex yaptınız saygı duymaktan başka çarem yok