Spekulator.net'i aldım. Org'u da bana ait. Domain bilgilerini de, dnsleri de değiştirmiş değilim. İnanmayan, bu konuda verilen itrade kaydı olan arkadaşa sorabilir.

Bahsi geçen domaini ben görmedim. O ara pek ilgilenmiyordum. Görsem teklif verirdim. Ederinde çıktı satışa.

Fiyatlar yüksek olsun isterim. Ancak domain fiyatlarını, reklam ve dolaylı gelirler etkiliyor. Daha önce finans yayıncılığı yaptım. 1-2 haftaya da bir aracı kurum için yine başlıyorum yayına. ABD ayarında reklam gelirleri dönse, bu rakamlara çıkılır. Ancak, kazın ayağı öyle değil.

@ByKartal, yeni bakıyorum. Sizin arttırım bitmiş. Hangi alan adıydı?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:38:35 -->-> Daha önceki mesaj 20:36:52 --

Size enteresan bir şey söyleyim. 15 Milyon TL sermayeli bir aracı kurumu, hepi topu aylık 2000 TL reklam bütçesine ikna etmek için, asgari ücret + prim'e imza attım. Bilkent Üniversitesi İktisat mezunuyum. Finans piyasasındaki vaziyeti umuyorum size açıklıyordur bu durum. (Bütçe vermeyi en az 25 kurumun reddettiğini de söyleyebilirim...)

90'ların piyasaları olsaydı, bu alanda domain piyasası da canlı olurdu. Her şey dönüyor dolaşıyor, reel ekonomiye geliyor yine...