Geçmiş olsun inşallah başınıza sonradan iş açılmaz
çalındığına dair karakol tutanağı olduğu için ilerde başı arıcağını sanmıyorum birşey çıkarsada benim aracım bu tarihde çalınmıştı diyebilir.
benimde başımdan bu tür bir olay geçmişti arabayı sattım parayı aldım akşam'da şehir dışına çıkmam gerekiyordu adama dedim ki satışını yarın veririz bugun akşam gidiyorum yarın akşam gelicem tamam dedi paramı aldım arabayı verdim adresini falan aldım gitti adam 3 gün sonra adresine gittim ne dükkan var ne ev boş arazi neyse biraz zaman geçti adama ulaşamadım karakola gittim çalındı arabam dedim tutanak tuttular falan sonra askere gittim askeriyeye kağıt geldi mahkemeye çıkcakmışım noldu dedim adam öldürmüşşün dediler şok oldum sonra nasıl öldürmüşüm kaç aydır burda askerim dedim üzerine kayıtlı araba varmış cinayet işlenmiş dediler neyse daha sonra karakoldan çalıntı tutanaklarını falan çıkarttık bi dünya uğraştıkta öle kurtulduk yine aynı şekilde üzerimizden düşürmek içinde bir o kadar uraştık araba şimdi kimde ne halde parçaladılarmı bilmiyorum kısacası şu karakoldan tutanak tutulmuş onun için o tarihler arasında çıkabilecek herhangi bir suçta zan altında kalmaz.
geçmiş olsun konu nasıl sonuçlanıcak merak ediyorum nasıl bir yol izlicekler bakalım takipteyim.