FlasWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabi haftada 100,150,250, alanlar da sorun yok
kardeism sosyal ağdan geleni sistwem saymıyor artık bunu unutmayın fake hesap acarak reklam yapmanın cezasını biz cekiyoruz!
Flasweb paramı ödeyecekmisin, ödemeyemekmisin. sadece bunu soruyorum. sana. 210 tl. alacağım var senden. azgıncam.com ve facexl olarak. benim sende kaç kuruşum kaldığını yazıyorum işte. ben dürüstce hile mile yapmadan bu parayı kazandım ve bunu senden istiyorum...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:18:51 -->-> Daha önceki mesaj 18:10:37 --

mert252 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi herşeyi bi kenara bırakalımda ben 6-7 aydır çalsıyorum paramı 1 gün bile aksatmadı tatiller özel günler hariç ödeme kanıtlarınıda koyarım halande 2-3 haftada bir 20 tl ye ulasıyorum ödemem yapılıyor illa bir sorun vardır ki ondan ödeme yapmıyordur kim olsa kazandırmayan kişiye neden ödeme yapsın ki
arkadaşım bende flaswebten ödeme aldım. ancak 40 gündür kazandığım parayı ödemiyor. satış ortağı kazandırmıyorsa atarsın bir mail sizin getirdiğiniz üyelerden kazanç sağlayamıyoruz diye satış ortaklığını iptal edersin ancak içeride birikmiş parayı ödemek şartıyla.