Bence web tabanlı olması daha mantıklı. Acil durumlarda cep telefondan bile işlem yapilabilmeli.
Bittiğinde Android ve Symbian içinde birşeyler yapılabilecek web tabanlı kolay olanı öncelikle zorla başlanmalı, ki zaten bunun web tabanıda var ben suan sadece exe yayınlıyorum ileride webide yayınlanabilir
Konuyu yakindan takip ediyorum, dusundugum programlardan biriydi. Ek olarak ikinci versiyonda musteri listesi yapip whmcs ile entegre calisip , musteri adinin uzerine sag tikladiginda exeyi olustur tarzi bir pop menu tarzi bir buton , whmcs den bilgilerini cekip olusturabilecegi bir exe olabilir. Bir hosting firmasinin gerekli olan herseyi bu programa konulabilir. Ayrica yaptigi tim exelerin log bilgisini alacak bir bolum versiyon numaralarininda yer alacagi bir bolum olabilir
Log bilgisini Root ESXİ panelden kontrol edilmeli daha mantıklı bu exe hiç bir log tutmuyor tabiki şimdilik ileride ihtiyac dogrultusunda sizinde görüşlerinizde dahada kapsamlı olabilecek ESX mantıgını anladık bir kere elbet devamı gelecek,
Whmcs Entegrasyonu için hiç düşünmedim bunu fakat onunla yogun bir şekilde zaman harcamaktansa şuan için programın kapsamını artırmak daha mantıklı diye düşünüyorum fakat ileride olursa size haber vereceğimden emin olabilirsiniz, teşekkürler düşünceniz için