Eee google dan terfi edilmeliydi yeni bir şeye.
Büyük şirketler yeni bir şey yapmışsa bu kopyalanmışsa ve yasal olarak bunu kanıtlayıp,davayı kazanabilecek durumdaysa bile bir şeyi düşünmek zorundadır.Dava sonunda elde edeceği kar bu süreçte harcayacağından fazlamı.
Adamın kendi uygulaması milyonu bulur,bakar çakmasıda 250binlerde o payıda kendisine katmak için dava açar,karşı taraf kaçtığı an o payda şirketindir artık.Davaya harcadığı parayı düşünmez karşılığından daha fazlası gelmiştir.Yani davayı açacaksa en büyük kopyacıya açar.
İnovasyon icadı getirir zatende o konuya girmem senin çiğköfte ve kebap örneğin içindi
Yahu anlattığına göre adamın yaptığı düpedüz hırsızık! Düşünce,eylem,nesne ne dersen de ama türü önemli değil adam fikrinizi çalmış,hırsızlık yapmış.Dünyanın neresinde hırsızlık savunulur,hoş görülür? Umarım kısa zamanda yaptığı ödetilir o adama ne diyeyim.Sen burda o adamı savunuyorsun diyerek cevabımı çarpıtmışsın,ne dediğimi anlamadığınıda buradan görmüş olduk.Ha bana yapılsa aynı şey masamdan oturup adamı izledmezdim tabiki.
Benim ilk mesajımdada göreceğin üzere,sana söylemek istediğim şey senden pm isteyen kişiye,belki bir pm atarak ben projemi buradan açıklamıyorum veya konuda önce referanslarınızı ögrenebilirmiyim demek yerine adama, sen bana pm atacaksııın ,sen önce özelliklerini açıkla bakalım bre gafil, kimse sana projesini öyle açıktan vermezzz şeklinde adeta bir ajderha gibi üstüne yürümeniz (bak yine yaptım hakaret falan çık çık neyse kurttan daha güçlüdür ejdarha).Bunu söylemenizin nedeni daha önce canınızın yanması tabiki ama adamın bundan haberi yokki ne bilsin sizin hırsızın birine denk geldiğinizi.
Gelelim kazanma konusuna eğer böyle bir hırsızla karşı karşıyaysam önce kendi uygulamamı yapar sürerim sonrada hırsıza dava açarım ama ortalama bir avukatla çünkü bu acemi adam davanın adını duyduğu an kaçacaktır.Kaçmasada bir şey değişmez patenti sendeyse fikrin ufak davada zaten kazanırsın.