Açıkcası dolandırılan kişilere acımamak gerekiyor.Çünkü bu tarz insanları aramıza büyüten kişiler şuan iade almaya çalışan kişiler.Yıl başında 10 yıllık sınırsız reseller dağıtan hizmetleri mümkün olanının çok daha ucuzuna veren bir firmanın kaçınılmaz bir sonuydu ve yaşandı.Elbetteki gerçek fiyattan veren firmalarında batma ihtimali vardır kimse burda garanti veremez yarın halen var olacağım diye fakat bu tarz firmaların batışı garantidir.
Hosting Firmaları bu işten gelir elde etmek için bu işi yapmakta.Şunu bilinki Türkiye standarlarında Yıllık 15 tl ye bir firma Sınırsız hosting veriyor ise Dikkatli olun derim.
Berkay yalçın konusuna gelince 1-2 adet bu sektörden arkadaşımla görüştüğümde sorduğum soru aynen şuydu " Bu adam nekadara maal ediyorki bu kadar ucuza satabiliyor" ve öğrenmiş olduk.
Gönül isterki hiç böyle sorun yaşanmasın fakat bu durum %99 satın alan kişinin bilinçli olmasına bağlı
Saygılar