by_error adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
21 Yaşındayım ,
Şuanda İddaname Cumhuriyet Savcılığında,

Kişinin Adı Soyadı: Volkan Parlak
Telefon adres diğer kimlik bilgileri mevcuttur.

Elinde 600 üstü Çalıntı kredi kartı bilgisi + paypal bilgisi mevcuttur kişi 14 ila 15 yaşındadır

"Hacklenen bir firma, hackleyen kişiyi mahkemeye verdiğini söylese de sanırım yaşının 18'den küçük olduğundan dolayı sonuç değişmemiş"
2 kişi verdi biri ben diğeride salay İstersen iddanameyi dosyayı ileteyim
Volkan Parlak bizim sistemde de adres ve telefon numarasına kadar kayıtlı. Kendisini hakkında daha fazla bilgileye sahip değilim fakat bizim sunuculara başarısız hack girişimlerini tespit ettikten sonra hesaplarını dondurmuştum o şekilde gerçek bilgileri halen duruyor. Salay'ın dava ettiğini biliyordum sizinde etmeniz iyi olmuş umarım adaletli bir sonuç alırsınız.

Seomple adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu detaylı incelemek zorundasınız. Detayını bilmeden karalamak gibi bir olay seziyorum.

İkincisi ise host firmasından kaynaklı.

- Neden bu ise, safe mode olayı mevcut. Bu mod uygulandığı takdirde priv8 ve priv9 bypass sheller hariç (bunlarda sunucuda engellenebilir) /cat /etc/passwd komutunu çalıştırmaz. Buda demektir ki serverda root olunamaz ve bütün configler çekilemez. Bu durumdan ise sunucu firması sorumludur.
Safe mode hiç bir güvenlik önlemi sağlamıyor. Sizin dediğiniz gibi safe mode'u aktif konuma getirip güvenliği sağlamak o kadar basit olsaydı şu an çoğu firma diken üstünde hizmet vermezdi.