Eğer korsan cd düşünürseniz Tahtakale'de yerleri var hocam tane 1TL Dvd'ler. Mısır çarşısının arka taraflarında bir han ancak birine sorarsanız büyük ihtimal bizde satıyoruz gel deyip tanesi 5TL fiyat çeker Dediğim yer han'ın en üstünde (altta da var ancak çeşit az) ve öyle bir kalabalık ki her daim 10-20 kişi oluyor dükkanda. Programlar ve çift dvd olanlar da fiyat değişiyor. Yer olarak tam söyleyeyim;

Mısır Çarşısı'nın yanından devam edip, Kurukahveci Mehmet Efendi'nin arasından giriyorsunuz ileride solda bir han oradan gitmediğim için tam çıkaramadım. Benim gidişim ise, Tahtakale'de zabıta amirliği var karşısındaki hanların birinden girip arka tarafa geçiyorsunuz orada bir han var o han'ın en üstünde satılıyor.

Zabıta falan dediğiniz için korsan olduğunu düşündüm o yüzden yazdım. Ayrıca şuan da o kadar rağbet edilir mi işe bilmiyorum ancak yaklaşık 10 sene önce bu Matrix3'ün çıktığı dönemde "arkadaşım" yapmıştı ve iyi para kazanmıştık o dönem. Başımız belaya girmesin diyerek yazıma son veriyorum Yeri bulamazsanız da yardımcı olurum. İş vesilesi ile oraya mal götürüyorum sürekli bir şekilde yeri gösterebilirim.