Bu siteye reklam vermek istiyorsanız doğru yerdesiniz! Gün geçtikçe artan ziyaretçi sayısı ve okuyucu kitlesi bulunan kişisel blogumda yayınlanacaktır.

Reklam yayınlanacak alanlar:
125x125 px boyutunda resim reklamlar blog.hasanhuseyincakir.com.tr'nin sağ üst kısmındaki Sponsorlar bölümünde yayınlanır. Ayrıca hasanhuseyincakir.com.tr adresindeki özgeçmişimin en altında yer alır.

560x200 px boyutundaki reklam blog yazılarının orta kısmında yer alır. Bir ziyareçinin en fazla dikkat ettiği alan blog yazıları olduğu için bu reklam birimi en çok ziyaret çekecek reklam türüdür. Bu reklam alanını kiralayanlar hasanhuseyincakir.com.tr'de 125x125 px reklam alanına da ücretsiz sahip olur. (single.php)

1110x100 px boyutundaki reklam sitenin en üstünde yayınlanır. Bu reklam alanını kiralayanlar hasanhuseyincakir.com.tr'de 125x125 px reklam alanına da ücretsiz sahip olur.

Text Reklam: Yazıların en üstünde (title altı) ve en altında sizin belirleyeceğiniz metin ve/veya keyword'e link verilir. (En fazla 25 Kelime - 3 satır)

Tanıtım yazıları normal bir blog yazısı şeklinde yayınlanır ve ilgili kategoriye eklenir. Tanıtım yazılarında en fazla 3 link çıkışı olabilir. Tanıtım yazılarınız siz istemediğiniz sürece siteden silinmez.

Sitelerin Özellikleri
hasanhuseyincakir.com.tr (ana domain): PR 2
blog.hasanhuseyincakir.com.tr (ana blog): PR 1
Alexa: 1.287.153 (sürekli düşüşte)
24 Ocak itibariyle: 1.260.511
Günlük Hit sürekli artışta:

Fiyatlar:
125×125 yan kısım 15 TL(aylık) 40 TL(üç aylık) (Kalan 4 adet)
560×200 yazı içi 20 TL(aylık) 50 TL(üç aylık) (Kalan 1 adet)
1110x100 en üst 25 TL (aylık) 70 TL (üç aylık) (Kalan 1 adet)
Text Reklam: 10 TL (aylık) 25 TL (üç aylık) (Kalan 2 adet)
Tanıtım yazısı 7 TL (sonsuz) (Ben yazarsam 10 TL)

İletişim: pm