Vallahi kim ne derse desin arkadaşlar, başka programları konuşmak istemiyorum, her program farklı pligg sitelerde yüzlerce farklı hata verebiliyor.
Bu arkadaşın yaptığı en büyük adım size 150 tane sorunsuz imleme yapabileceğiniz liste veriyor.
Programda deneyip, üyelik alma dahil her adımda başarıya ulaşmış liste yani, sorunsuz üyelik alıp da imlemede sorun çıkanları, ufak tefek tema hatalrından sorun çıkanları söylemiyor bile.
Bir çok imleme yaptırdığımız arkadaş bize totalde 50 siteye aynı konuyu 20 defa imleyip 1k imleme yaptım diye rapor veriyor, itraderlarıma bakmayın, genelde sinirlenip - vermek yerine tradesiz geçtiğim arkadaşlar böyle yapanlar...
Programın geliştirilmeye başladığı ilk andan itibaren arkadaş 10k kadar site listesi denemiştir, keza biz de denedik, içlerinden sağlam çıkan, prli pligg sitelerimizi paylaştık liste güzelleşsin diye..
Kesinlikle arkadaşı program öncesinden bir tanımam, ticaretim, arkadaşlığım yoktur. Yalnız 150 tane farklı siteye sorunsuz imleme yapabileceğin listeyi de başka yerde bulamazsınız, ayrıca arkadaş listeyi her hafta güncelleyeceğini söylemişti, program alanlara kıyak olsun diye, bu güncellemelerde de prsi alexası düşük siteler vereceğini hiç sanmıyorum...
Programı kullanmadan yorum yapmayın lütfen... iyi günler dilerim...