Merhaba , youtube için kanal açmıştm , adsense ile bağlı duruyordu fakat kullanmıyordum , yaklaşık 20-25 gündür yoğun olarak video atıyorum fakat izlene oranlarım çok yüksek değil.
20-25 gün içinde 20k izlenme , 35 abone oldu. Daha doğrusu 90k izlenme var fakat bir adet videomu litvanya haber sitesi paylaşmış , o yüzden günlük 4-5k izlenme alıyor , yalnızca o 75k oldu 1 haftada. Toplamda bütün videolar parasal değer olarak 35usd oldu..
şimdi soru 1 - Youtube için kanalımın belli bir paylaşım tarzı var , dikey paylaşımlar yapıyorum. Komik video veya sıcak video şarkı türkü vs. yok. İzlenim arttırıp nasıl daha çok kazanabilirim ? İzlenme , abone vs. almayı düşünmüyorum bana anlamsız geliyor , şuan kanalımda yaklaşık 400 adet video var , daha bi süre yükleme yapmayı düşünmüyorum. Benim aklıma gelen facebook sayfaları üzerinden gitmek. Bu yol dışında bir yöntem varmıdır ?
teknik soru 2 - Birde benim adsense hesabım youtube üzerinden açılmış durumda , yani 'barındırılan hesap' . Ben youtube işini ciddi olarak zaman ayırıp yapmayı düşünüyorum fakat neticede videoları kendimiz çekmiyoruz bu sebeple heran 3 uyarı alıp kapanabilir. Sorum ise ben başka bir mail adresi ile yeni bir kanal açıp partnerliğe başvursam ve para kazanmak istiyorum kısmında barındırılan hesaptaki mail adresimi yazsam onaylanır mı ? Kısaca youtube üzerinden açtığım adsense hesabını sağlama almak istiyorum , bunu yöntemi varsa nedir ?
Sorularım bu şekil , birincisi üzerine forumda uzunca konuşulduğunu biliyorum , bölümdeki sabit başlıktaki videoyuda biliyorum. Yinede cevaplarsanız sevinirim : )