etiketler videoların altında görünmüyor. Bu olsa güzel olur.

Ayrıca google aynı scripti yüzlerce kişi kullanınca sitelere yeterince değer vermiyor bence tema konusuna ağırlık verilmeli ve birbirinden farklı 15 - 20 tema olmalı (zor olabilir ama bence bu şart)

Video şikayet butonu muhteşem olur. Biliyorsunuz sürekli şikayet alıyor siteler orada ismim çıkmış bilmem ne mahkemeye gitcez falan diye mailler geliyor. En azından ilgilenildiğini göstermek adına her videoda şikayet butonu olsa karşı tarafta gösterilen özeni anlar ve yasal işlemlere başvurmadan önce site yöneticileri ile görüşür.

Site yöneticilerine biraz daha seçenek verilse farklılık oluşur ve bu vesileyle yüzlerce aynı site olmaz piyasada. Örnek etiketleri ana sayfada göstermek istermisiniz istemezmisiniz? isterseniz kaç tanesi görünsün? random mu olsun desc mi olsun? gibi seçenekler eklenmesi hoş olur. Sitenin görünümünü değiştirecek bu tarzda seçenekler site yapısını google gözünde komple değiştirebilir.

Arama yaptığımızda site içerisinde olmayan videolar için video bulunamadı yazıyor eyvallah ama boş bir sayfadan ziyade benzer videoların sıralanabilmesi hoş olurdu. Tabiki diğer scriptler gibi ne ararsan ara 50 tane video çıkarmasından bahsetmiyorum. Ciddi anlamda aranan şeye benzer bir kaç video.

WP tarzında arşiv olması indexleme açısından güzel olur ve yine yönetici seçeneği ile verilebilir. İsteyen sidebarda arşivi göstertebilmeli.

Videolar altındaki facebook bağlantısı güzel ama şimdi facebook daha kişisel bir şey o yüzden herkes paylaşma yapmaz a.dult videoları. Fakat twitter daha farklıdır. Farklı yöntemlerle binlerce takipçi yapılabiliyor. En azından webmaster için twitter paylaşma butonu olsa güzel olur. Paylaşılan linki aynı anda binlerce kişiye yayınlatabiliyor olacak.

Son olarak footerda bir kaç ekleme güzel olurdu. İletişim vs. tarzı şeyler footerda olabilir ayrıca link eklemek için footer'a özel bir bölüm yapılabilir.

Benden bu kadar daha çok şey çıkar ama çokta uzatmamak lazım beğenen olur beğenmeyen olur. Kolay gelsin.

(Birde pm attım ama geri dönmediniz henüz görmediniz sanırım. Benim sitede videolar çalışmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim)