PROGRAM SATIŞI DURDURULMUŞTUR.

Herkese Merhaba,

Yaklaşık 1 ay önce ön sipariş konusu açmıştım. Konu Linki
Programımız çok şükür, sonunda bitirmiş bulunmaktadır.Programı geliştirmem de yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
İletişim : Skype:ikizmert veya PM

Demo'yu ciddi alacak kişilere yolluyorum, demo kaldırılmıştır.

Önceki Konudan Programı satın alan ve denemeye fırsat bulan üyelerin yorumları :
muveyu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet program alındı ve şu anda gayet iyi durumda program
xsamet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Programı deniyoruz iyi gidiyor
sürekli geliştiriyor arkadaş. Son hali çok daha iyi olacaktır...
Gecefeneri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Programdan 1 adet alındı, şuan kullanıyorum üyelik olma ve imleme işlemlerini gerçekten program gayet hızlı yapıyor ustelik kendi imleme listenizdede sorunsuz çalışıyor en önemliside bu bence, program bence çok güzel çalışıyor emeğinize sağlık mert hocam program için çok teşekkürler.
2-3 haftadır programı test edenlerden bir tanesi de benim, programı geceli gündüzlü çalışıp geliştirdi arkadaş, Şu anda da kullanıyorum, programa 3-4k lık karışık liste attım , içinden pligg olanları vs seçip ayrı liste oluşturuyor, sağlam olan siteleri buluyor...Şu anda imleme yapabildiğim temiz 200-300 sitelik bir listem oldu..
Arkadaşın kendi listesi de sürekli gelişiyor. Alanlar direk programın sorunsuz imleme yapabildiği en az 200- 250 siteye de sahip olacak, ve bu listeyi sürekli geliştirip programı alanlarla paylaşacağını söylüyor. Ayrıca birkaç önemli özellik daha ekleyecek gibi bakalım, umarım hayırlı olur..
Bu hazır liste imleme programları için bulunmaz bir fırsat olabilir..
Bu program sosyal link borsasındaki imleme konularına bir darbe de olabilir
yaylaoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum da tanıdığım en ilgili kişi diyebilirim. Teknik destek 10 numara

Programda gerçekten çok kullanışlı tavsiye edilir...
sebe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan bir aylık lisans alındı. Yaptığı Program kadar kendisi de çok kaliteli, ilgili bir arkadaş. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Emeğine sağlık hocam.
adminaktuel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 aylık ödememi yaptım arkadaştan aldım programı çok başarılı çok yardımcı oldu teşşekkürler..
RumbleFish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılı bir sistem, hayırlı satışlar dilerim.
Myilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Program gayet başarılı,arkadaş çok iyi birisi gerçekten.Destek konusunda kesinlikle sıkıntı çekmezsiniz,sağ olun her şey için hocam...
Sky_Walker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakın bir zamanda bende almayı düşünüyorum. 1000 imleme XX lira diye açılan konulardan imleme yaptırmak yerine kendi istediğimiz gibi istediğimiz linke imleme yapabiliriz. Fiyatda makul geldi bana. Eline sağlık hocam güzel program gerçekten.
mustijam07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet Lisans Alınmışştır.. Gerçekten çok Özel bir Program hazırlamış arkdas ellerine sağlık..
Çok Detaylı Bi sekilde yaptıgı calısmaları hataları herseyi gösterior.. Kendiside çok ilgili.. çok yardımcı oldu bana Kendisine çok Tesekkur ederim.. İyi Satıslar Dilerim.. GErçekten 100% yararını gördüm 2nci günden..
sinebank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aylık lisans alındı gayet anlayışlı ve düzgün bir arkadaş çalışmanızı tavsiye ederim programa diyecek yok zaten. demo alın güzel bir uygulama olduğunu göreceksiniz.
ozerx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
programı aldım çok işime yaradı teşekkürler...
umtDevrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten çok mükemmel bir program, team ile izleme şansına sahip oldum en kısa sürede satın alacağım.
turkstar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aylık lisans aldim
mukkemmel insan kendisi
Avsarbeyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar programın deneme sürümünü kullandım, tam sürümünü almayı düşünüyorum. Kesinlikle bu programı sizin de almanızı tavsiye ediyorum. Hem destek için, hem de piyasadaki programların en iyilerinden olduğu için. Programı yapan arkadaş sürekli olarak programı güncelliyor ve yeni başarılı listeler ile paha biçilmez bir işe imza atıyor. Elbette eksik yerler olabilir, eleştirilerimizi yapıcı olarak yöneltelim. Ülkemizin bu tür girişimlere çok gereksinimi var. Herkese saygılar.
Program gerçekten çok başarılı, özellikle hazır sorunsuz liste olayı beni bitiriyor
Farklı işlerimde paravan bloglarımda ve denemelerimde kullanıyorum şimdilik, kendime özel bir liste hazırladığımda da birincil sitemde uygulamalara devam edeceğim.. İlk denemelerimde sorunsuz liste sayesinde deneme amaçlı kurduğum sitelerde güzel kıpırdanmalar yarattı diyebilirim

arkadaşa bulduğum güzel siteler oldukça veriyorum, mutlaka programı alanlar onlardan da faydalanacak zamanla
aozcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende programı denedim ve satın almaya karar verdim. geliştiriliyor olması çok güzel ve zaten şu anki hali ile gayet rahat kullanılabiliyor. zaten bu ücreti, neredeyse tek bir sitenin bir seferlik imlemesi için ödediğimi hesaba katınca geriye düşünecek birşey kalmıyor
Bu sitede bir çoğumuz sadece bu sitelerin listesi için bile bundan daha çok para ödedik. Ben kendi adıma, yazan arkadaşları tebrik ediyorum. elinize sağlık

Programdan bir Kare

Şu an web sitemizde 170 adet imleme listesi bulunmaktadır.Bu liste haftada 1 veya 2 kere güncellenecektir.

İMLEME LİSTEMİZDEKİ SİTE SAYISI 740 OLMUŞTUR.

1 AYLIK - 25 TL
3 AYLIK - 60 TL
6 AYLIK - 100 TL
1 YILLIK - 160 TL

Önemli Not: Benim tarafımdan verilen imleme listesi dışında, sizde kendi imleme listenizi oluşturabilirsiniz.
Benim verdiğim listeye bağlı kalmak zorunda değilsiniz.Programda istediğiniz pligg imleme listesini kullanabilirsiniz.

Bugün Yaptığım imlemeden başarı oranı.

Yukarıdaki raporun detaylarını sizlere açıklıyayım;
3 farklı siteyi imledim programla. 200 siteye

307 adet imleme yapmışız.
135 adet başarısız imleme, neden olduğunun sebepleri aşağıdadır.
41 adet captcha hatası almışız veya web sitesi içeriğimizi kabul etmemiş
42 adet sitenin üyeliğimiz silinmiş
64 kere yazdığım url adresi kabul edilmemiş.Daha url'nin eklendiğinden veya sitenin url yi kabul etmemesinden

8 kere belirttiğim süreyi geçtiğinden site atlanmış
9 kerede girilen sayfa giriş sayfası olarak bulunmamış. Bunun sebebi büyük ihtimal site kapandığındandır

Logların gerekli olanları , metin belgelerinde tutulmaktadır.Başarılı imlemelerin tutulduğu gibi

Buda raporumuzdan imleme linklerinin görüntüsü

MtPligger.Com Müşteri Panelimizden Görüntüler

Ana Sayfası Ve Duyurular

Güncel Liste Bölümü

Destek Sayfamız