Sayfayı çalan Yunus Emre Güler. Yılmaz Bilecen ondan satın almış olduğunu iddia ediyor ancak parayı kendisine borcu olan Hatay'dan bir arkadaşının Yunus Emre Güler'e elden verdiğini iddia ediyor. Çocukla Yunus Emre Güler'in babasının bir araya gelmesi için yardım istedim yapmam dedi. Kendi sayfamı bana satmaya çalıştı. Parayı verirsin sayfanı satın alırsın dedi. Sayfamın üzerinden ticari faliyette yürütmekte. Yunus Emre Güler ile birlikte çalıştığını düşünüyorum. Babasına kanıtlayıp babasından parayı alıp size versem sayfamı verirmisiniz dedim olmaz dedi. Yasal süreç devam ediyor bu bilgileri ek dosya olarak sunucağım.
Bu ülke ne hale gelmiş anlamıyorum benim emeğimi ve paramı çaldı birde çalınan bir malı bana satmaya çalışıyor. Düşünsenize bir hırsız araba çalıyor kelepir fiyata birine satıyor (bin TL'ye) sonra sen sahibi olarak arabayı buluyorsun satın alan kişiye arabayı hırsızdan parasını geri alarak size iade etmesini istiyorsunuz size (2 bin TL'ye ) satmaya çalışıyor.
Burada söyleyeceğim söz kalmıyor bir Türkiye Cumhuriyeti hukukuna inanmaktan başka birşey kalmıyor. Ama Yunus Emre Güler ile birlikte Yılmaz Bilecen'de yanacak. Ticaretini sürdürenler varsa haram parayla kazanç sağlamaya sizde dahil oluyorsunuz.