isimtescilden şuan domain kayıt etsem dns değiştirmesem isimtescilin parkına çekilir madem öyle bir iddaa attın ortaya domainide söyle belki r10 dan birisi kayıt etmiştir şuda bir gerçek bazıları düşecek domainleri takip ediyor takip ettiklerinde sanıyorlarki tek ben takip ediyorum o domaini bir kaç sorgulama yapar beklesin bir kaç saat sonra yada yarın alırım diyorlar sonra isimtescilden başka müşteri kayıt ediyor ondan sonra isimtescil domainimi kayıt etti diye ağlayıp sızlıyorlar domaini alacaksanız gidin sorgulayın ben isimtescilden çok domain sorguladım sorguladıklarımda hiç böyle bişeye rastlamadım isimtescili suçlu görmelerinin tek nedeni türkiyedeki en çok kullanılan domain firmalarından birisi olmasıdır. bu konuya yazanların bir çoğusu isimtescile çalışmıştır çalışmayada devam ediyordur böyle dandik domainleri kayıt edecek kadar isimtescilin düşeceğini sanmıyorum

varsa böyle iddaan domaini söyle görelim sonuçta kayıt edilmiş domain saklamanın amacı yok.
Domain ana sayfada yazıyor. Kanıt yok diyorsanız alın size kanıt.
Msn loglarını koyuyorum ozaman kanıt olarak görebilirsiniz. Boşta olduğunu sorguladığım tarih ve saat yazıyor.
Polemik yaratmak istemiyorum ama söylemeden de edemeyeceğim. Madem domain bu kadar dandik, ben sorgulayıp boşta olduğunu gördükten sonra aynı anda milletin aklına geliyor. Beğeniyorlar ve üstüne üslük whois koruması alıp domaini kayıt ediyorlar. Sizin kafanızdaki senaryo bu heralde. Bu dandik domain için millet kayıt etme sırasına girdi öyle mi? Kendinizle çelişiyorsunuz.
http://whois.domaintools.com/firsatkop.com
Konu iyice dağıldı okuyup anlamadan yorum yapan yapana. Konuyu domain değerlendirmesi yapın diye değil konu hakkında bilgilenin diye açtım.
Kilitlenmesi için report ediyorum.