Merhaba Arkadaşlar;
Önceki konumu hatırlayanlar bilirler(burun estetik ameliyatı)...
18 Yaşındayım ve uzun bir süredir burnumdan estetik olmak istiyorum.Yüzüme göre biraz sıkıntılı olduğu için tercih ediyorum.Normalde bana kısa saç yakışıyor ancak pek uygun olmuyor o şekil
Her neyse.Haftaya çarşamba günü plastik cerraha muayene olmaya gideceğim.Önceden estetik ameliyatı olan arkadaşlar varsa muayenede doktor ne tip sorular soruyor? Ya da ben ne tip sorular sormalıyım bilginiz var mıdır? Hazırlıklı gidersem belki aşamalar daha hızlı ilerler...
Sağlıcakla...
------------------------------------------SON GELİŞME
Arkadaşlar doktor ile görüşmeye gittim;
"İçeriye girdiğimde doktor ilk önce hastaların oturduğu yerde tedavi etti ve kırık var dedi.Bunun için tomografi çekilmemi istedi.Onun haricinde daha estetik için daha erken olduğunu ve en az 18 yaşını bitirip 19 yaşının ortalarında olmam gerekirmiş...
Tomografi çektirdim ve sonuçları doktora gösterdim ve sinüzit vb... olmadığını söyledi.Sadece sigara içilen ortamda mı bulunuyorsun? Dedi... Bende hayır filan dedim.Orada bir kaç muhabbet geçti işte... Onun haricinde daha erken dedi.18 yaşını tamamla ondan sonra gel dedi.Annemde üniversite sınavı bitsin olursun dedi...

Bu şekilde geçti...