FLetcher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 günlük link komik olmuş, ciddi olmadığınızı düşünüyorum.
Ben bireysel olarak 1 aylık linklere dahi karşıyım. Herkes 1-3 aylık satıyor aslında ideali 4 aylık falan olmalıdır diye düşünüyorum şu aralar.

Güncellemenin yakın olduğunu herkes söylüyor ama artık ara güncellemeler daha vurucu olabiliyor. O yüzden ben böyle konuları pek sevmiyorum.
Bu tip bir değerlendirme için de dizin sahibi olmaya gerek yok, küçük bir yazılımla daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Tabi isterseniz.
İsterseniz test edebilirsiniz... Sitenize verilmiş yüksek PR seviyesindeki (eğer varsa) bir linki kaldırtmayı deneyin.... bakalım PR seviyenizde bir düşüş yaşayacak mısınız... tabiki hayır (an itibariyle güncellemeye gelirseniz karışmam...zira bir sonraki güncellemeye kadar öyle kalırsınız )...

Mantıklı düşünelim arkadaşlar... google anlık PR kontrolü yapmıyor, yapamaz (en azından bugünkü teknolojik altyapı ile)... Her linke tek tek, an itibariyle elindeki formülü uyarlayacak olsaydı, ohooooo ... bu yüzden, değil 15 günlük, zamanlamayı doğru ayarlarsanız bir günlük link bile işinize yarar!!!... kaldıki ben, bir dizin sitemin PR güncellemesini yaptığım zaman bile saatlerimi alabiliyor...

neyse canım... ben sadece paylaştım... harmanlamak size kalmış
.