Merhaba arkadaşlar Wiplast v1 satın alan arkadaşların da bildiği üzere kısa sürede büyük başarılar yakaladık.Arada problemler yaşadık ama bu durumun google dan kaynaklandığını işin içinde olanlar biliyor.Bizimle çalışan, çalışmayan, eleştiren ve destek veren herkese teşekkür ederiz.

Gelelim konumuza , Wiplast v2 scriptinin çıkma zamanı geldi artık, sizlerden isteğim aklınıza gelen güzel özellikleri konu başlığında paylaşmanız.Bende uygun olanların listesini yapıp v2 versiyonuna uygulayacağım.

V2 de + olacak özellikleri aşağıda yazıyorum, sizlerde eklemeler yaparsanız ortaya güzel bir yazılım çıkacağına inanıyorum.

1 - Wordpress tarzı zaman ayarlı video ekleme
2 - Sef link yapısını admin panelden düzenleyebilme
3 - Etiket ve videolara tamamlayıcı meta taglar tanımlayabilme
3 - Yorum havuzu sistemi (Havuzdan rastgele videolara yorum gönderme)
4 - Sistemde bot olmayacak, invictus ile anlaşıp kampanyalı olarak satın alınabilmesini sağlamaya çalışacağım, anlaşamazsak 1 video 2 adette etiket botu yazarım.
5 - Hikaye modülü (Panelden aktif veya pasif edilebilecek)
6 - Dil modülü sayesinde sınırsız dil eklenebilecek (orjinalinde 3 adet dil olacak) Almanca - İngilizce ve türkçe
7 - V1 versiyonunda olduğu gibi pagespeed değerleri %90 ın üzerinde olacak
8 - Şık ve sade bir tasarımı olacak, Css ağırlıklı az grafik az kullanılmış bir teması olacak, v1 de 300 k gibi yüksek hitlerde bile sorun yaşayan olmadı, bu sistemde sql optimizasyonu daha güçlü olacak
9 - Her scriptimde olduğu gibi seosu çok güçlü olacak, malum kelimede ana sayfadaki wiptube un kullanmış olduğu scriptte bana aittir.

Şimdilik akılma gelenler bunlar.Söz sizlerde

Notlar :

Baltacılar lütfen ormana
Rencide edici yorumlar görmek istemiyorum, kalp kırmadan eleştri yapabilirsiniz, İsteyerek kimsenin kalbini kırmadım şu zamana kadar, Tahrik edilmediğim sürece kimseye kötü söz etmem, desteğimi esirgemem.
Destek konusunda sıkıntı yaşamayacağınızı v1 de görmüşsünüzdür, lisanssız kullanan adama bile yardım ettiğimi hatırlıyorum.Mail atan herkesin sorunu kısa sürede çözülmüştür, gözümden kaçıpta yardım edemediğim arkadaşlardan da özür diliyorum.

Lütfen yazdığım maddeleri okuyup öyle post atın, Yorum kalabalığı olmasın ki , amacımıza daha kolay ulaşalım.