sehriatlantis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Adsense banlanma korkusuyla yaşayan web site sahipleri olarak hayatımıza devam ederiz.

2. Adsense Türkiye'ye halen 2. sınıf mumeleai yapar ve yine bizler işte ödeme dünyanın bilmem neresinde işleme girdi bizde ne zaman diye birbirimize sormaya devam ederiz.

3. Bilmem hangi ay ödemeleri kesinleşti konuları açılmaya devam eder ve herkes benden şu kadar kesilmiş der, arada yüksek meblağ kazandığını göstermek isteyenler çıkar ve herkes onun üzerine çullanır.

4. Adsense'den bıkanlar önerebileceğiniz başka reklam firması diye konular açar, ama bir türlü başka reklam firması bulunamaz ve umutsuzca adsense hesap başvurularına geri dönülür.

5. Bu site bir sayfada bilmem kaç tane adsense reklamı var bu yaslmı diye konular açılır, herkes bunu çözmeye çalışır.

6. İnternette gezilirken görülen sitelerdeki reklam yerleşimleri kamuoyuna sunulur işte bu yasak değil mi diye sorulur.

7. Adsense kodunu şu siteler kullanıyor ben bu sitemde kullanabilirmiyim diye konular açılır.

Ve bu böyle değil 2020 senesi, 2200'e kadar gider, dededen toruna bu hikayeler anlatılır
hahaha tespitler şahane