Fatih, çok güzel yazmışsın yaşadığın süreci ve örneğiyle belirtmişsin.
Cinayet işlemek suç değil mi? Yakalandıgın zaman agır cezalara tabii oluyorsun. Peki ya yakalanmayan faili meçhul cinayet hiç mi yok? Elbette var. Bunuda bu şekilde algıla. Biraz farklı örnek oldu ama gerçekten sonuç itibariyle yakalanacaklar. Çünkü insanoğlu doyumsuzdur. Daha fazla kazanmak isteyecek yaptığı yöntem çok iyi bile olsa bir yerden faso verecektir.
Sen yinede kurallara uymaya bak. Ayrıca AdSense'ye başvuru her geçen gün daha fazla artmaktadır. Bu yüzdendir ki AdSense'de artık koymuş olduğu kurallara önem vermektedir. Bunu ilk başvuru sürecinden itibaren herkes görüyor zaten.
o konuda sana katılıyorum hocam,yoksa hit satın aldıkları siteyi bende biliyorum yani onları savundugum filan yok.bildigim biçok hile var adsense kazancımı artıracak,çevremde biçok kişi hilelerle para alıyor her ay ama bildigim halde hile işine bulaşmıyorum,bana ters o işler.ama yukarıdada anlattıgım gibi sordugumda sitende sorun yok,kullanabilirsin diyen yetkililer şimdi gelip siteyi banlıyor aynı sebepten dolayı.banladıkları siteyle her başvurumda kabul edip,kısa bi süre sonrada banlamaları ise ayrı bi komedi zaten.adamların ne yaptıgı belli degil