benim tahahhüd de mayısta dolacak galiba..
hocam tarifen sınırsız olsun da dikkat et mümkünse AKK olmasın. İmkan varsa fiber olsun.
Benim burada superonline yok.. aslında varda 2-3 km mesafede ve bu tarafa getirmiyorlar.. olsa anında geçecem. MetroNet diye bişey duydum. Bpa mıdır nedir bi yöntemleri varmış prizlerden veriyorlarmış interneti.. 10 mbit download hızın varsa 10 mbit upload hızın oluyor. ve AKK diye bişey yok.. ama araştırmak lazım.. fikir vermesi açısından yazdım. seçenekleri çoğalt bak... beyin fırtınası yapalım şimdiden

zamanı gelince bende geçecem başka bi yere çünkü
hocam metronet bana çok mantıklı gelmedi çünkü internet sağlayıcısı olan bir şirketin web sayfasında bence bu ibare bulunmamalı

'
Alan adınıza ait hizmet duraklatılmıştır.
Lütfen hizmet sağlayıcınız ile irtibata geçiniz.'
superonline sanırım bizim burada vardır. ücreti ve hızı ttnete gore daha iyi gibi duruyor. Hız :20Mbps - Hız Alanı 50gb + her yöne 300 dakika hediye 49 TL olarak yazıyor ancak hız alanından kasıt nedır acaba ? Yani 50 gb kullanıma ulaştıgında hızı dusurme gıbı bır olay mıdır ? Birde ev telefonunu turkcell superonlıne a tasımak gerekıyormus. Biraz karışık iş gibi geldi bana.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:34:01 -->-> Daha önceki mesaj 17:33:14 --
24 ay tahadütle doping internet sınırsız 8mb + digiturk + 2 keyif paketi ilk ay lig tv ve tüm keyif paketleri açık 56 tlye abone oldum bakalım inş. problem çıkmaz
hocam ilk bır kaç ay mı acaba 56 TL yoksa 24 ay boyunca 56 TL olarak mı ucretlendırılecek