Developer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakiniz ne demisler ;

Sitenizde gerekli guncelleme ve degisikleri sagladiktan sonra tekrar itiraz etmeniz gerekirdi, ben birsey yapmadim diyerek itiraz etmeniz hicbir mana icermez.

Sitenizi bilmedigimiz icinde birsey diyemeyiz ancak, 7-8 aydir odeme aliyor olmaniz dogru oldugunuz anlamina gelmez sadece inceleme asamasina takilmadiginiz anlamina gelir. Detayli bir inceleme sonucu belki reklam yerlesimleri, belki reklam gorunum alanlari ve bilmedigimiz site sorunları sebebi ile sizinle calismaktan vazgectiklerini beyan etmisler.

Bu yumusak bir ihrac sebebi, bir sansiniz var bosa harcamayin derim. Cunku cogu hesap kapanislarinda itiraz sureci bile sunmaz.
Aynı ifadeler benım banlanmamda da yer alıyordu ve dun akşam itiraz ettim. Liste halınde yollanan tum maddelere uyduğumu bır cogunu kanıt sunarak gosterdim. + Eğer ki reklam verenleri zarara ugrattıgımı dusunuyorsanız bır ıkı ay ödeme almadan dahi reklam yayını yapabılırım dedim. Tabi bu uslup ile değil gayet duzgun bır sekılde ısteklerıne karsılık verebılecegımı ve ne ıstedığımı belırttım. Şimdi de cevap beklıyorum. Size cevap ne zaman geldi acaba hocam ? @beratkeles