Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir elin 2 parmağını geçmez bu sayı emin olabilirsin. Ben İtiraz etmeden önce yapılması gereken herşeyin fazlasını yaptım. Sayaçlar raporlar hitler organik girişler hangi kurallara göre ne yaptığımı vs madde madde sözleşmedeki madelere bile uyduğumu harfiyen beyan ettim hiç yoksa 2 sayfa yazmışımdır. Ama yinede red edildim işin özeti şudur;
Site banlandıysa gerekli düzeltmeleri yap yoluna devam et. Hesap banlandıysa bir bardak soğuk su iç ve adsense harici alternatiflere bak şahsen ben öyle yapacağım.
Bende aynı sekılde tum maddelere uyumumu ve bunları belgeleyen kanıtlarımla birlikte sundum. Sonuç olarak politikalara uymaya ısteklı ve bunun ıcın cıddı degısıklıklere gidecek kullanıcılar vs diye bır ıfade kullanılmıs. Eğer ki boş yere kullanılmamış ise, hesabın aktif olması gerekir çünkü hakkaten tüm detaylarıyla anlattım bakalım beklıyorum, eğer ki olumsuz yanıt alır isem sanırım sizin gibi düşünmeye başlayacağım ama bugüne dek karsıma hıc hesap banı actırdım diyen bırı cıkmamıs olmasına ragmen, içimde anlayamadıgım bir umut var sankı bir iki gune ban kalkacak gıbıme gelıyor