yildirimx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet arkadaşlar,şuan kendım bu konu ıcın ugrasmaktayım ve merak edıyorum. Herkes açtırman ımkansız bugune kadar banlanan hesap acıldıgı gorulmemıs vs dıyor ancak. Google a yapmıs oldugum ıtıraz sonucu yayıncıların politikalara uymaya ısteklı ve buna bınaen koklu degısıklıkler yapabıleceklerı durumda tekrardan aktıf olabılecegı belırtılmekte.

Şimdi merak ettiğim şey şudur ki aramızda bu şekilde banlanan hesabını açtırabilen var mı ?
Tekrar edeyim bazı arkadaşlar hesap banı ile domain banını karıştırmakta domain banının kolayca actırılabıldıgını hepimiz bilmekteyiz. Bahsettiğim olay hesap banı. Yani adsense hesabınız devre dışı bırakıldı ve itirazınız sonucunda hesabınızın yenıden aktıf hale geldığı oldu mu ?
Bir elin 2 parmağını geçmez bu sayı emin olabilirsin. Ben İtiraz etmeden önce yapılması gereken herşeyin fazlasını yaptım. Sayaçlar raporlar hitler organik girişler hangi kurallara göre ne yaptığımı vs madde madde sözleşmedeki madelere bile uyduğumu harfiyen beyan ettim hiç yoksa 2 sayfa yazmışımdır. Ama yinede red edildim işin özeti şudur;
Site banlandıysa gerekli düzeltmeleri yap yoluna devam et. Hesap banlandıysa bir bardak soğuk su iç ve adsense harici alternatiflere bak şahsen ben öyle yapacağım.