Yüksek miktardan kastınız nedir acaba?
Adsense'den para kazananların ortalaması diyebiliriz ama baya bir ortalaması. Türkiye'de binlerce adsense kullanıcısı olduğu kesin, belki onbinlercedir hiç şaşırmam. 200-300 dolarlık hesapların manuel incelemeden geçmesi 1.000 dolar ve üzeri kazananlara göre tabiki daha düşük, eğer tabi bir olumsuz bildirim alınmadıysa. Bu yüzden sadece biz değil, yurtdışında aklı olanda gelirini bölme peşinde. benim hesaplardaki şahsi sınıım 750 dolar maksimum. Tek bir site için oda, yani sitelerimin tavan yapıp yüksek ziyaretçi olması içinde uğraşmam ve istemem. Malumunuz, her ne kadar Türkiye'de çok yaygın olsada, İngilizce siteler içinde ilk sırada yükselenleri düşürme çalışmaları var.
Forumda biri 22.000 dolar para beklediğini yazmıştı, belki bu başlıktır, banlandım başlıklarında patlama olduğu için hatırlamıyorum. Adsense'nin böyle banladığı hesaplardaki tüm gelirleri yayıncılara iade etmediğini bir tanıdığımdan öğrenmiştim ki, ona söyleyen Google ofisinde görevli bir bayan, akrabalar, bu arkadaşta Coca Cola'da müdür, işi olmaz bilgiside olmaz.
Hep duyarız verir mi, vermez mi, Google dürüst değil, yani yüzde yüz dürüst değil. Banlamak isterlerse banlarlar. Ama dikkati üzerinize yüksek kazançlı bir hesapla çekmesi ne kadar kolay biliyorsunuz.
Bir günde bu kadar çok insanın banlanmasıda manidar aslında, 2013'in ilk ayında bir planları var demekki. O yüzden hatasız yayın yapmak en güzeli. Çok şükürki bugüne kadar burada 2 kişiden edindiğim hesap haricinde banlanan bir hesabım yok. birgün olabilir mi, olabilir

. Google bu, paranın üzerine yatar, kontrol için bir grup varsa, adam beyenmez bahane çok.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:35:56 -->-> Daha önceki mesaj 00:31:14 --
İnsallah hocam,yayincilari zarara ugrattigim bir konunun var oldugunu dusunuyorsaniz 1-2 aylik odeme almadan reklam dahi yayinlayabilecegimi belirttim. Simdi ne erek var ac yeni hesap dicek bazilari ama benim icin kazanc elbette ormli ancak ben bugune dek herhangi bir adsense politikasina art niyetli davranista bulunmadim. İstegim disinda yapmis oldugum bir yanlis olmus isede cezasini cekip yoluma devam etmek istiyorum. Yeni hesap acmanin birbirimizi karsilikli olarak kandirmak oldugunuda dile getirdim mailimde ama bakalim bir iki gun bekliycez Artik.Umarim olumlu bi sonuc alabilirim.
Şansınızı İngilizce yardım forumlarında da denemeyi unutmayın, çok anlayışlı insanlar var. Ve bizimkilerden daha bilgili, Sonradan yanına google çalışanı logosu eklenen Ozimidir nedir, adam bir sitede 3'e kadar farklı Adsense kullanılabileceğinden habersiz. İşiniz zor yani. Allah yardımcın olsun.