LokumTozu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle herkese iyi forumlar. Wordpress tabanlı blogumda admin paneli ekranına girmek istediğimde beyaz ekran sorunu ile karşılaşıyorum. Herhangi bir uyarı veya hata yok. Blogu görüntülemede de sıkıntı yok lakin panele giremiyorum. İlk kurduğumda girebiliyordum, içerik felanda ekledim zaten. Sonradan ne olduysa beyaz ekran hatası almaya başladım. Wordpress'in son sürüm 3.5'de bu hatayı alınca yeniden kur dediler kurdum problem çözülmedi, eklentileri kaldır dediler kaldırdım yine çözülmedi. Sürümden kaynaklanan bir problemdir belki diye 3.4.2 sürüm kurdum. Bir müddet girdim fakat şuan yine beyaz ekran sorunu başladı. Netten bulduğum çözüm önerileri doğrulturunsa wp-config.php dosyasının biçim türünü Kodla (ANSI) olarak değiştirdim o da fayda etmedi. Blogda şuan hiç eklenti yok zaten. imbalance2 isimli temayı kullanıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşların önerilerini bekliyorum.
Ben Bu Sorunu Yeni Tema Yüklediğim Zaman Yaşamıştım Eğer Sizde Öyle Bir Şey Yaptıysanız . Eski Temanızın Yedeğini Alıp . Sonrada Yüklenen Temaları Silin Sadece Wordpressin Temaları Kalsın