Char adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam benim siteme gunluk 750 kişi giriyor ve cpanelde ancak son 1 saatte girenleri kontrol edebiliyorum. ama diğer kontrol linkine sadce bu gruptakiler giriyor. Denetleme açısından bu gerekli eger denetlemeyei ben dah iyi yaprım dersen ben konuyu kapatırım senin konuna gecelim hep beraber. ne metrika nede analystic doğru istatistik vermiyor. Anında kimin ne kadar girdiğini gormem için su istimal olmasın diye denetleme önemli... Denetleme hem sizin hakkınızı korumak hem diğer arkadasların hakkını korumak için şart.
Birdahaki kontrol linkine girmediğiniz zaman gruptan çıkarılacaksınız...[COLOR="Silver"]
açıklama yapmanız güzel, fakat 1 sefer kontrol linkine girilmedi diye çıkartılırsınız felan lafları hoş değil. bu zamana kadar kaçında girmedimde direkt böyle bir tehdit vaki sözler sarf ediyorsunuz. Sadece size neden kendi siteniz üzerinden yapmıyorsunuz denildi, sizde açıklamanızı yapın bırakın. Ters anlayıp ters konuşmanın anlamı yok. Burada adı üstünde bir grup var, bu grupta herkes bir fikir sunar ve açıklama bekler. Her açıklamanız böyle olucaksa kimse birşey zaten sormaz.