jaja123456 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lada Vega yada Uno
Lada diğer arabalara göre daha yeni model fakat ısınamadım bir türlü. Uno yerine tipoya bakabilirsin dediler o yüzden unodan da uzak duruyorum
misal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
94' Astra canavar gibidir
Astrayı araştıracağım
NeoCooL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tipo ve tempraya kesinlikle bulaşma sana önerilerim..
Mazda 323 az yakar cok konforludur parcası biraz sıkıntı olabilir ama uzun vadede zevkle binilecek oto özellik açısından en uygunu yaşıtlarına göre 4 cam otomatiği, klima vss
Ford ****** Kemikli ve sert bir araba diyorsan ****** yol tutuşu atikliği diğer araclara nazaran biraz daha farklı ve iyi yönde tek sorun tüm ford grupları gibi bununda parçaları pahalı ama oldukça sağlam bir arabadır kullanacağınız bölgenin yolları stabil değilse kesinlikle öneririm. Satışı biraz ağırdır satma konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Hyundai Accent Size kesinlikle önerebileceğim araç ama min. 8000 tl den başlıyor fiyatları bende biraz sabredin bu aracın temizini bulup alın kesinlikle pişman olmazsınız

Umarım aradığınızı bulursunuz ama size önerim avrupa arac alın tofas ve eski fiatlardan uzak durun
Teşekkür ederim Accent 1.5 leri listemin üst sıralarına ekledim
duskorc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Twingo bak bence yaza doğru gidiyoruz , bütçeni 1000-2000 arası arttırırsan 99 model çok temizleri var.
Kyk kredi ödemeleride yakında başlayacağı için daha fazla çıkma şansım yok maalesef