Komikmisiniz siz 1997 de iktidar sol partimiydi ? Erbakan yada Mesut beyler ne zaman solcu oldu hayret :

Şaka yaptım deyin bana lütfen
Ek olarak 1997 de darbe olmamıştır yaşınız kaç bilmiyorum ama uydurmayalım.Ultimatom vermiştir ordu hükümete ve başbakan erbakandır iyi bir solcudur kendisi size göre
Unutmadan ondan sonrada Mesut bey başbakan oldu oda hem hemşerim hemde iyi bir solcudur dimi?
Ek bilgi 1997 de erbakan beyfendi şeriatçilere o kadar taviz vermeseydi orduda öyle bir tepki vermezdi.Ordu orda sonuna kadar haklıdır.Benki orduyu sevmem ben bile hak veririm o konuda.
Bir ek daha 1997 de sokağa çıkma yasağı olmadı ve asker yönetime el koymadıki sokağı çıkanı vursun askerler hayal gücünüze hayran kaldım doğrusu.
Cehalet kötüdür.Ben 2. mesajımda demiştim size duyumlarla siyaset yapmayın diye.
Son ek olarakta ben solcu değilim bilmeden sıfat yapıştırmayın.
Gözlüklerinizi çıkarmanızı tavsiye ederim.
yani terkrar olsun istiyorsunuz ? öylemi?
chp hükümetin başındadı onun dedikleri oluyordu erbakan korkak ötlek oldurunda sesini çıkartmadı ve hükümet el kondu bilgin olsun
videoları izle
ben hayal görmüyor videolar herşey anntılıyor solcu degilim diyon avatar herşeyi annatıyor AÇIK VE NET SÖYLİYORUM SEN LEVENT KIRCANIN başkandan hoşlanmıyorum nasıl diyorsa bende solculardan hoşlanmıyorum bu kadar açık ve net bana poliming yapmayın kanıt sunun kanıt ?
1997 neler oldu bankalar işleri neden boşaltıldı
demir bank neden hsbc peşkeş çekildi?
dipnot: diger üyelerden özürdilerim yannız türkiyenin parçalanıp satılmaya çalışmasına dayanamıyorum ve buna destek çıkanlarıda anlıyamıyorum