Kanalımda yapılan Çalışma sona erdimi bilmiyorum fakat Arkadas 2-3 gündür r10'a girmiyor Kanalımdaki videoların %40 Lık bölümü
Reddedildi (mükerrer yükleme)
+ ünlem İşareti Var. Baltalamak gibi olmasın Ama eğer Kanalıma yapılan Çalışma bitti ise Hiç memnun kalmadım.
Aşşagıda Konuya paylaşılan bi ekran görüntüsünü alıntı yaptım Selim kardeşimiz yayınlamış Kanalımdaki Çalışma sona erdi ise bende bir ekran görüntüsü bırakacağım.
hocam memlekete gitmeden önce internetin olmadığını sormayı unuttum ama gittiğimde yoktu. Ben sizin işleri arkadaşım aracılığı ile yaptırdım. Şimdi girdim telif hakkı uyarılarını vs. temizledim. Eksik bir şey kalmışsa rapor edin ben hallederim yine onları. Amacım mağdur etmek değildi kimseyi ama işte aksilik.
OzanErsin memleketine gittiği için r10'a girememektedir.
Eyvallah dostum bildirdiğin için.
Siparişin verildiği tam 8 gün oldu hala bir çalışma ve dönüş yok ???
Hocam siz neden hiç girip hesaplarınızı kontrol etmiyorsunuz ?
Bir cihaz aldığınızda açıp bırakır gider misiniz öyle ?
Sizin işler çoktan tamamlandı ama internetim olmadığı için dönüş yapamadım. Hiç mi kontrol etmediniz ?
Yüklenme tarihlerine bakabilirsiniz.
Arkadaşım O zaman ödemeyi iş bitince alacak Niye ödemeyi peşin alıpta Milleti madur ediyor
hocam üstte ki mesajda bildirdim durumu.
yine de bir şey olursa pm atmanız yeterli
İŞ ALIMI YOKTUR.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:03:58 -->-> Daha önceki mesaj 18:50:25 --
1 hafta sonra video yükleme hizmeti kaldığı yerden devam edecektir arkadaşlar.
PM attığım kişiler dönüş yaparsa onların çalışmaları devam edecektir.
Gecikmeler için ÖM lerde geri bildirimde bulundum. Tekrar kusura bakmayın.
Sadece 1 hafta sonra yükleme hizmeti tekrar aktif olacak.
Çalışmak istiyorum diye mesaj bırakırsanız konuya geldiğimde direk başlarız o kişilerle.