@Ufkabakan hocam çok karamsar anlatmışsınız durumu
Benim dosya paylaşım sitem 7 aydır açıktı ama hitleri yerlerdeydi. Ne olduysa 27 aralıkta oldu ve birden onbinlere çıktı hiti (yüklenen dosyalardan kaynaklı) Google araması değil...
100mbs şuan için yeterli ama hdd sıkıntım olmuştu. ikinci bir dedicated sunucuyla o sorunumuda hallettim.
Yasal olmayan dosyalarında hiç gözünün yaşına bakmıyorum direk siliyorum.
Hımm dosya kontrol konusunda da gnome xwindow oldukça iyi şekilde işimi görüyor. Yani günlük 400-500 dosyayı bilgisayarıma indirip kontrol etmekten kurtarıyor beni
Adsense geliri ne kadar uzun vadede olur bilmiyorum ama tıklanma oranıda oldukça tatmin edici.
Bilmiyorum sonucunda benden çok daha fazla tecrübelisin. belkide ben daha bir zorluk göremedim...
Güzel iş ama
Siz konunun yasal ve işi temiz yapan kısmındasınız. Maalesef biz illegal kısmındayız vede iş "kanunsuz" kısma geçince maliyetler ve zorluklar artıyor. Ek olarak HIT ve Sistem ihtiyacı tamamen göreceli. 6Mbit USA hattıyla 500KB/sec (Zaten max alabileceği hız 650~ KB/sec, birde Amerikadan download ediyor, bizim sunucular Avrupada) download hızı aldığı için bana tehditkar emailer atan kullanıcılarda var, tek parça 25GB bir PS3 oyununu "ücretsiz" indirebilmek için yalvaran tarzda email atanda.