SunucuservisTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
satılık olan bence 28 Şubat 1997 darbesi karışmış askerlidir ve ona zemin hazırlayanlardır şuanda bak hala darbe yapmak işin ünv ayaklandırdılar gazetelere servis ettiler halkı kalyana getirmiye çalışıyor aynı 28 Şubat 1997 aynısı oluyor sözde atatürk cüyüz diyenler 28 Şubat 1997 de sizin gibi böyle konuşuyordu ama ne yazıkki artık israil uşagı olmuş %80 ben atatürkcüyüz diyenler darbe yapamıyor
fatih altaylı sözde satılık diyon ama levent kırca ise vatan düşmanı onu ne yapcan ? veya sana şöyle sorururum senin 28 Şubat 1997 atatürkcüler başda degilmidi? başdaydı ne oldu darbe yaptılar yalanmı ? atartürkcülük zaten derdie bu biz darbe yapalım bankaların kasalarını boşaltalım ajanslara el koyalım türkiye 10 15 sene geri gitsin para bittimi imfden 250 milyar 300 milyar dolar borç alırız onuda yeriz sonrasına gelen hükümet baksın bu her zaman senin o savundugında sözde atatürkcülerin ve solcuların işlem mantıgı türkiye başkanlık istiyor neden atatürkcüler istemiyor söylermisin? ben söyleyim başkanlk gelirse başbakanın yetkileri %80 düşüyor örnek amerika başbakanın yetkilileri obama yani türkiyedeki bir belediye başkanınjun kadar bile yetkisi yok ? çünkü dogru olan budur yannış olan aramızda oyla seçip başa çıkartıp oda para görünce bir tarafları oynamaya başladımı sonra ise hemen kötülerim seçip isteyen bir halkıız malesef başkanlıkda aynı osman oldugu gibi başkanlık bu Ş... O.. türkiye israil servis edemiycek

dipnot:yazdıklarım kişisel degildir geneldir sana yapılmış bir özel yorum degildir
eger bir hatam olduysa afola
Hatan yada hatalarınız ne biliyormusunuz.

1. Atatürk bu şekil yazılır.
2. Yazdıklarını anlamak için 3 kere okumak zorunda kaldım yazını.Siz bu yazım ile ticaret yapıyorsanız vay halinize.

Konuya dönersek dedikleriniz saçma umarım farkındasınızdır.Biraz tarafsız bakmayı öğrenmek lazım.Yok sol şöyleymiş Atatürk'cüler böyleymiş diye bir genelleme yapılamaz ki dedikleriniz çoğuda uydurma yada hayal ürününüz.
Konuyuda siyasete çekmişsiniz iyice tavsiyem siyaseti duyumlarla söylemlerle yapmayın.Okuyun araştırın diyeceğim ama yazınız bu şekilse eminimki okuduğunuzdan da birşey anlamayacaksınız. Kısaca özetliyeyim ben size satılmış adamların lafları ile siyaset yapmayın, yandaş medyadaki laflar ile siyaset yapmayın ve en önemlisi cahil adamların lafları ile siyaset yapmayın ve her duyduğunuza okuduğunuza inanmayın.
Unutmadan Levet Kırca neyse ney beni bağlamaz benim adamı savunduğun yan safının çizgisinin belli olması.Net adamları severim ne görüşü olursa olsun.Sevmediğim tipler
Fatih Altaylı gibi dansözler.