Merhabala arkadaşlar bilet sektörü ile ilgili , WP paravan sitelerimiz için bir bot yazdırmak istiyorum, kendine güvenen işinin erbabı kişiler ancak bu botu yazabilir diye düşünüyorum.
Yazılan botla yaklaşık 30 tane paravan sitemiz için günlük özgün içerik basıcak,
İçerik hiçbir yerden çekilmeyecek, Botu yazacak arkadaşla anlaştıktan sonra gerekli olan kelime havuzlarının büyük bir bölümünü ben sıkıştırılmış olarak göndereceğim, uçak bileti, havayolları, bilet promosyonları ve kampanyaları vs. sektörüyle ilgili biraz da kendiniz kelime ve kelime öbekleri havuzu oluşturup, yazacağınız botun çalışma prensibine göre hazırladığınız kelime havuzlarından farklı kelimeleri çekerek birleştirecek ve her seferinde özgün bir makale çıkartıp paravan sitelerimize wp-admin bilgileriyle giriş yaparak düzenli olarak hergün 30 sitemize makaleyi bot ile OTOMATİK olarak basacak.
Bu işi yapacak kişi kelime havuzlarını çok geniş tutmalı ve kelime havuzlarından kelimeleri çekip makaleyi hazırlarken uzunca bir süre diğer paylaşılan makalelerle çakışmayacak şekilde kelime birleştirme algoritması uygulaması gerekmekte.
Kendine güvenen arkadaşlar ve/veya varsa daha önce bu tür bir iş yapmış arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla;
1-)İşi ne şekilde ne ne kadar sürede tamamlayabileceğinizi:
2-)Konuyla alakalı bir referansınız var ise:
3-)Yazacağınız bot için minimum kelime çakışmasıyla, ne kadar makale basabileceğini
4-)Ne kadar fiyat talep ettiğinizi.
5-) iletişim bilgileri msn ve cep numarası

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:35:57 -->-> Daha önceki mesaj 17:33:39 --

koskoca r10 da 1 tane ücretini alıp şu işi yapacak adamda kalmadımı ya :S